Avoimet työpaikat

  • Rajaa alue

  • Rajaa paikkakunta

  • Tyhjennä valinnat
Yhteensä 27 avointa työpaikkaa

Kokoonpanoon asentaja

Onko asennusongelmien ratkaisu lempi puuhasi? Olet näppärä käsistäsi? Huumoriakin löytyy? Olet reipas ja oma-aloitteinen? Hienoa! Meillä saattaisi olla sinulle töitä, lue lisää ja hae jo tänään!

Kaivinkoneen perämies

Oletko maanrakennuksen monipuolinen ammattilainen? Etsit uusia haasteita? Olet tarkkatyösi jäljestä? Oletko luonteeltasi huumorintajuinen tiimipelaaja? Hienoa! Meillä saattaisi olla sinulle töitä! Lue lisää ja hae jo tänään!

CNC-Koneistaja

Oletko metallialan kokenut konkari tai alalle juuri valmistunut? Olet tarkka työsi jäljestä? Olet kiinnostunut erilaisista ohjelmistoista? Vuorotyö sopii elämäntilanteeseesi? Innokas aloittamaan jotain uutta? Hienoa! Meillä saattaa olla sinulle töitä, lue lisää ja hae heti!

Pohjakuonan Operaattori

Nautitko työstä, jossa näet kätesi jäljen? Viihdyt vaihtuvissa maisemissa ja matkatyö on unelmasi? Sinulla on hyvät ongelmaratkaisutaidot? Olet mahdollisesti työskennellyt aikaisemmin jätteenkäsittelyssä? Kiinnostuitko? Meillä voisi olla sinulle töitä!

Raskaan kaluston mekaanikko

Löytyykö sinulta hurttia huumoria? Hydrauliikan ja pneumatiikan perusteet ovat hallussa? Et pelkää liata käsiäsi ja mitä enemmän moottorissa on hevosvoimia sen enemmän innostut työstä? Kiinnostuitko? Lue toki lisää!

Mig-Hitsaaja

Onko hitsaus intohimosi? Saatko hyvän fiiliksen kun näet kädenjälkesi ja saat luotua uutta? Haemme MIG-hitsaajaa vakituiseen työsuhteeseen Orivedelle! Kiinnostuitko? Lue lisää ja hae jo tänään!

Elintarviketyöntekijä leipomoteollisuuteen

Hei sinä elintarviketyöntekijä tai siksi haluava! Kaipaatko vuorotyötä kaikkine etuineen? Oletko huumorintajuinen tiimipelaaja? Jos vastasit kyllä, huipputiimi odottelee sinua jo! Lue lisää ja hae jo tänään!

Logistiikkavastaava

Oletko logistiikka-alan ammattilainen? Olet tarkka ja taskustasi löytyy ammattipätevyys? Etsit vakituista työtä? Lue lisää ja hae työtä jo tänään!

Tuotantotyöntekijä

Sopiiko määräaikainen työsuhde elämäntilanteeseesi? Kaipaatko fyysistä työtä? Haluat välillä arkisin nukkua pidempään, joten 2 vuorotyö olisi unelma? Hienoa! Meillä saattaisi olla sinulle töitä! Lue lisää ja hae jo tänään!

Elementtityöntekijöitä

Kaipaatko uusia haasteita? Etsitkö pitkäaikaista työpaikkaa betoniteollisuudesta? Kaipaat fyysisesti raskasta työtä? Sinulla on ns. ruista ranteessa? Kiinnostuitko? Lue ihmeessä lisää!

Ikkunan pesijä

Nappaa tästä itsellesi uusi työ! Oletko tarkka työsi jäljestä? Korkeatkaan paikat eivät saa päätäsi huimaamaan? Hienoa! Meillä saattaa olla sinulle töitä! Lue lisää ja hae jo tänään!

Tuotantoprosessin hoitaja

Oletko haaveillut prosessinhoitajan työstä? Olet ahkera? Ehkä myös hieman voimakas? Huumoria löytyy ja huomioit myös työkaverit? HIENOA! Lue lisää ja hae meille töihin!

Liikenteen ohjaaja rakennustyömaalle

Haemme nyt asiakkaallemme tieliikenteen järjestelijää. Oletko nopea reagoimaan muuttuviin tilanteisiin? Pystyt hahmottamaan isojakin kokonaisuuksia? Sinulla on kokemusta maansiirtokoneiden ajamisesta? Hienoa, meillä saattaisi olla sinulle töitä! Lue lisää ja hae jo tänään!

CNC-Koneistaja

Oletko metallialan kokenut konkari tai alalle juuri valmistunut? Olet tarkka työsi jäljestä? Olet kiinnostunut erilaisista ohjelmistoista? Innokas aloittamaan jotain uutta? Hienoa! Meillä saattaa olla sinulle töitä, lue lisää ja hae heti!

Imuautonkuljettaja Tampere

Kiinnostaako vaihteleva työ? Kykenet työskentelemään itsenäisesti? Sinulla on jo hieman kokemusta tai saatat olla alan ammattilainen? Kiinnostuitko? Meillä saattaisi olla sinulle töitä, lue lisää ja hae jo tänään!

Palvelutiskimyyjiä Pirkanmaalle

Oletko iloisella ja oma-aloitteisella asenteella varustettu asiakaspalvelija, joka nauttii palvelutiskillä työskentelystä? Löytyykö sinulta kenties muutama herkullinen reseptivinkki takataskustasi jaettavaksi? Mikäli vastasit kyllä, jatka lukemista – saatamme tarvita juuri sinua!

Etsinnässä uusi työpaikka ja uudet työkaverit?

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme. Meillä on työtä tarjolla mm. kaupan, logistiikan, teollisuuden, rakentamisen ja toimistotöiden ammattilaisille! Jos et löydä omaa osaamistasi vastaavaa avointa työpaikkailmoitusta, voit aina jättää avoimen hakemuksen.

Lue myös, mitä vuokratyö Amikolaisena tarkoittaa!