In English
In English

Amiko Executive Search Oy

Amiko Executive Search eli AES on erikoistunut johdon, keskijohdon, spesialistien ja operatiivisesti tärkeiden toimenkuvien suorahakuihin.

Takaamme, että vahvan ja osaavan tiimimme, laajan verkostomme ja tehokkaan hakuprosessimme sekä ainutlaatuisten menetelmien ja työkalujen avulla löydämme yritykseesi juuri ne henkilöt, jotka vievät sitä eteenpäin menestykseen.

Palvelumme

Meillä on monipuolisia palveluja kaikkiin yrityksen henkilöstö- ja taloushallinnon tilanteisiin ja tarpeisiin.

Suorahaku

Konsulttimme ovat perehtyneet eri toimialojen tarpeisiin ja vaatimuksiin. Heillä on vankka verkosto ja kyky tunnistaa potentiaaliset huippuosaajat. Voit luottaa, että avullamme löydät yrityksesi menestyksen kannalta oikeat henkilöt asiantuntija- ja johtotehtäviin. 

Rekrytointi

Rekrytointipalvelumme avulla löydät vaivattomasti uuden työntekijän. Hoidamme koko rekrytointiprosessin alusta loppuun saakka.

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus on tehokas tapa varmistaa, että organisaatiossasi on riittävästi osaavia työntekijöitä kysynnän mukaan. Huolehdimme siitä, että sinulla on tarvittava työvoimaresurssi saatavilla silloin kun sitä tarvitset.

Interim-palvelut

Interim-johtaja, eli vuokrajohtaja, on luotettava ja joustava vaihtoehto, kun tarvitset apua yrityksesi erilaisiin muutostilanteisiin. Vuokrajohtaja varmistaa sujuvan muutosprosessin ja sinä saat yritykseesi asiantuntevaa johtamista niin pitkäksi aikaa kun tarvitset.

Amiko Executive Search Oy

Ota yhteyttä ja keskustellaan, miten voisimme parhaiten auttaa yritystäsi henkilöstöasioissa!

Jukka Alanne

Liiketoimintajohtaja

Karri Louevuo

Senior Consultant

Elina Pojanluoma

Senior Consultant
Scroll to Top