In English
In English

Uuteen uranousuun

Uuteen uranousuun -valmennus tukee työntekijöitä haastavissa tilanteissa ja auttaa heitä siirtymään räätälöityihin tai uusiin työtehtäviin, jossa heidän osaamistaan, kokemustaan ja motivaatiotaan voidaan hyödyntää paremmin.

Valmennuksen tavoitteena on tukea työntekijöitä pysymään työkykyisinä ja välttämään ammatillisen kuntoutuksen tarvetta puuttumalla ajoissa haastaviin tilanteisiin.

Motivoivassa työtehtävässä työntekijän työtyytyväisyys ja elämänlaatu lisääntyvät samalla kun sairauspoissaolot vähenevät.

Valmennus auttaa työntekijää kehittymään urallaan ja saavuttamaan tavoitteitaan. Etsimme yhdessä työkaluja, joiden avulla haastavista tilanteista selviää eteenpäin ja autamme heitä löytämään uusia työtehtäviä, joissa he voivat menestyä ja kehittyä.  Valmennus toimii johdon ja henkilöstöhallinnon työkykyjohtamisen työkaluna.

Neljä syytä, miksi Uuteen uranousuun -valmennus kannattaa:

1

Työntekijän hyvinvointi ja urakehitys

Valmennuksen avulla työntekijä voi löytää paremmin omaan osaamiseensa, kokemukseensa ja motivaatioonsa sopivia työtehtäviä. Tämä lisää työtyytyväisyyttä ja motivaatiota sekä parantaa elämänlaatua.

2

Työuran pidentäminen

Valmennuksella pyritään ennaltaehkäisemään tilanteita, joissa työntekijä joutuu hakemaan ammatillista kuntoutusta tai vaihtamaan työpaikkaa. Valmennuksessa työntekijälle tarjotaan tukea ja ratkaisuja haastaviin tilanteisiin. Näiden avulla työntekijää autetaan pysymään työkykyisenä ja jatkamaan työuraa.

3

Osaamisen parempi hyödyntäminen

Valmennus auttaa työntekijää tunnistamaan omat vahvuutensa ja osaamisensa ja hyödyntämään näitä työurallaan.

4

Työyhteisön hyvinvointi

Valmennuksen avulla voidaan luoda positiivinen työympäristö, jossa työntekijät kokevat olevansa arvostettuja ja voivansa kehittyä. Tämä parantaa työyhteisön hyvinvointia, lisää työtyytyväisyyttä ja vähentää sairauspoissaoloja.

Amiko käyttää Thomas-menetelmää valmennuksen välineenä

Thomas International on yksi maailman johtavista henkilöarvioinnin palveluja tarjoavista yrityksistä. Hyödynnämme muutosturvavalmennuksessa Thomaksen työkaluja, jotka auttavat meitä tunnistamaan jokaisen työntekijän vahvuudet ja löytämään hänelle työn, jossa hän viihtyy.

Koulutuskalenteri

Tarjoamme liiketoimintasi kehittämiseen erilaisia sertifioivia asiantuntijakoulutuksia sekä käyttäjäkoulutuksia.

Haluatko lisätietoja?

Ota yhteyttä ja keskustellaan,
miten voisimme parhaiten auttaa yritystäsi.

Olli Pitkänen

Toimialajohtaja
Scroll to Top