In English
In English

Amiko Analysis Oy

Amiko Analysis auttaa asiakkaitaan onnistumaan sekä tuloksellisissa rekrytoinneissa että henkilöstön, tiimien ja organisaatioiden johtamisessa ja kehittämisessä. Ammattitaitoiset valmentajamme toteuttavat asiakkaidensa tarpeisiin sovitettuja organisaation rakentavaan vuorovaikutukseen ja sitä kautta tuloksellisuuden kehittämiseen tähtääviä valmennuksia sekä koulutuksia.    

Tieteelliseen tutkimukseen ja psykometriaan perustuvat henkilöarvioinnit antavat luotettavaa tietoa yksilöiden kyvyistä menestyä tietynlaisissa rooleissa, tiimien ja johdon toiminnasta sekä organisaation kehitystarpeista.  Niiden avulla autamme asiakkaitamme hahmottamaan menestymisen kannalta keskeisimmät tekijät ja toteuttamaan tuloksellisuuden ja työnhyvinvoinnin parantamiseen tähtäävät toimet omissa organisaatioissaan. 

Amiko Analysis on osa kotimaista Amiko Groupia ja on Thomas Internationalin virallinen partneri Suomessa. Thomas Internationalin henkilöarviointeja hyödynnetään jo 60 eri maassa yli 32 000 yrityksen kehittämiseen.  

Helposti palveluna tai kouluttaudu käyttäjäksi

Saat meiltä Thomas-henkilöarvioinnit joko ostopalveluna tai voit itse kouluttautua arviointimenetelmien käyttäjäksi. Ota yhteyttä ja keskustellaan tarkemmin erilaisista yhteistyömalleista.

Palvelumme

Amiko Analysis tarjoaa monipuolisia palveluita yritysten ja henkilöstön kehittämiseen ja valmennukseen.

Thomas-arvioinnit

Thomas-henkilöarviointeja hyödyntämällä löydetään kuhunkin tehtävään sopivat, potentiaalia omaavat osaajat ja opitaan oikea tapa motivoida heitä parhaisiin tuloksiin. Järjestämme sertifioivia koulutuksia, joiden avulla organisaatiot voivat ottaa Thomas-henkilöarvioinnit osaksi omaa toimintaansa. 

Business coaching

Haluatko saavuttaa tavoitteesi? Käytämme tehokkaita coaching-menetelmiä tavoitteesi kirkastamiseen ja sinne pääsemiseen.

Coaching-prosessit ovat luottamuksellisia, kahdenvälisiä prosesseja, jossa työskennellään yhdessä yleensä työnantajan määrittelemän ylätavoitteen eteen. Kaikki konsulttimme ovat myös coacheja, valitse itsellesi sopivin!

Organisaation kehittäminen

Ryhmä- tai organisaatiotuntemus. Kehity palautteen avulla ja auta muita kehittymään. Tunnista kuhunkin tehtävään potentiaalisimmat yksilöt ryhmässä. Tässä valmennuksessa ryhmän kehittämistarve on kärjessä. Menetelmät voivat vaihdella tarpeen ja kohteen mukaan.

Tuloksellinen vuorovaikutus

Tuloksellinen vuorovaikutus on suosituin valmennuksemme. Valmennuksen aikana tutustut itseesi ja kollegoihisi paremmin, opit viestimään ryhmän jäsenille tehokkaalla tavalla ja kasvatat koko ryhmän tuloksellisuutta. Ymmärrät työkäyttäytymistä paremmin ja johdat itseäsi ja muita menestyksekkäämmin.

Oma johtajuus

Kehity johtajana, esihenkilönä tai asiantuntijana. Oman johtajuuden valmennuksessa & sparrauksessa itsetuntemus ja itsensä johtamisen taidot ovat keskiössä. Opit ymmärtämään kuinka itse toimit ja samalla muiden erilaisuutta. Kun osaat johtaa itseäsi, voit johtaa tehokkaammin myös muita.

Amiko Analysis Oy

Ota yhteyttä ja keskustellaan,
miten voisimme parhaiten auttaa yritystäsi henkilöstöasioissa!

Hanna-Mari Haapanen

Liiketoimintayksikön johtaja
Thomas Heidi Kyllönen

Heidi Kylliö

Seniorikonsultti

Annu Jokela-Ylipiha

Konsultti

Minna Lind

Juniorikonsultti
Scroll to Top