In English
In English

Valmennukset ja konsultointi

Olemme kumppanisi niin muutos-, kasvu- kuin sopeuttamistilanteissakin. Toteutamme tarpeisiisi sopivia valmennus- ja kehittämisohjelmia, joiden avulla autamme sinua saavuttamaan halutut tavoitteet ja menestymään uusissa olosuhteissa.

Positiivinen ja tuloshakuinen valmennusote

Ammattitaitoiset valmentajat miettivät kanssasi tarpeisiisi soveltuvat valmennusmenetelmät. Valmennuksien tavoitteena on aina organisaation tuloksellisuuden parantaminen. Valmennusotteemme on coachaava ja tähtää positiiviseen ja rakentavaan vuorovaikutukseen kaikissa valmennustilanteissa.   

Valmennukset

Tarjoamme yksilö- tai organisaatiokohtaisesti suunniteltuja valmennuksia, joiden avulla mahdollistetaan esihenkilöiden, työntekijöiden tai tiimien tuloksellinen kehittyminen.

Autamme yrityksiä eteenpäin yt-neuvotteluiden jälkeisessä arjessa. Irtisanotuille työntekijöille räätälöidään yksilöllinen valmennuspaketti, jonka avulla henkilökohtaisesta työelämän kriisistä on mahdollista päästä eteenpäin yksilöä kunnioittavalla tavalla.

Uuteen uranousuun -valmennus tukee työntekijöitä haastavissa tilanteissa ja auttaa heitä siirtymään räätälöityihin tai uusiin työtehtäviin, jossa heidän osaamistaan, kokemustaan ja motivaatiotaan voidaan hyödyntää paremmin.

Perehdytysvalmennuksessa laadimme kanssasi selkeän prosessin, jonka ansiosta jokaisen johtotason kriittisimmät 100 ensimmäistä päivää sujuvat yrityksen liiketoimintaa tukien ja henkilöstön hyvinvointia palvellen.

Tuloksellisen vuorovaikutus on suosituin valmennuksemme. Valmennuksen aikana tutustut itseesi ja kollegoihisi paremmin, opit viestimään ryhmän jäsenille tehokkaalla tavalla ja kasvatat koko ryhmän tuloksellisuutta. Ymmärrät työkäyttäytymistä paremmin ja johdat itseäsi ja muita menestyksekkäämmin. 

Valmennus sopii kaikille tiimeille tai ryhmille, jotka työskentelevät yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi.

Haluatko saavuttaa tavoitteesi? Käytämme tehokkaita coaching-menetelmiä tavoitteesi kirkastamiseen ja sinne pääsemiseen.

Coaching-prosessit ovat luottamuksellisia, kahdenvälisiä prosesseja, jossa työskennellään yhdessä yleensä työnantajan määrittelemän ylätavoitteen eteen. Kaikki konsulttimme ovat myös coacheja, valitse itsellesi sopivin!

Kehity johtajana, esihenkilönä tai asiantuntijana. Oman johtajuuden valmennuksessa & sparrauksessa itsetuntemus
ja itsensä johtamisen taidot ovat keskiössä. Opit ymmärtämään kuinka itse toimit ja samalla muiden erilaisuutta. Kun osaat johtaa itseäsi, voit johtaa tehokkaammin myös muita.

Ryhmä- tai organisaatiotuntemus. Kehity palautteen avulla ja kehitä kaikkia ja tunnista potentiaalisimmat yksilöt ryhmässä. Tässä valmennuksessa ryhmän kehittämistarve on kärjessä. Menetelmät voivat vaihdella tarpeen ja kohteen mukaan. 

Valmentajat

Olemme valtakunnallisesti toimiva asiantuntijaorganisaatio. Missiomme on edistää hyvinvointia työelämässä ja kehittää organisaatiot toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla. Valmentajamme ovat kokeneita ammattilaisia, jotka auttavat esihenkilöitä ja työntekijöitä uralla eteenpäin. 

Scroll to Top