In English
In English

Henkilöstövuokraus

Tarvetta työvoimalle? Amikon henkilöstövuokraus auttaa!  Saat Amikolta palvelukseesi oikeat osaajat haluamallesi ajalle ja me hoidamme puolestasi kaikki työnantajan velvoitteet. Näin sinun on helppo sovittaa työvoima juuri liiketoimintasi tarpeen mukaan. 

Laajasta valtakunnallisesta verkostostamme löytyy eri alojen huippuosaajia sinunkin tarpeisiisi. Me hoidamme rekryt, palkanmaksun, vakuutukset ja työterveyshuollon – sinä saat vaivattomasti käyttöösi tarvitsemasi tekijät.

”Yhteistyö Amikon kanssa on kestänyt yli viisi vuotta. Kumppanuutemme henkilöstöasioissa toimii saumattomasti ja Amikon väki todella osaa asiansa”

Vuokratyövoimaa monenlaisiin tilanteisiin

Kerro meille minkälaista osaajaa etsit ja me hoidamme loput. Vuokratyövoima on joustava tapa rekrytoida työvoimaa ja se soveltuu monenlaisiin tilanteisiin. Tässä muutama esimerkki.

Liiketoiminnan kasvu

Henkilöstövuokraus tarjoaa joustavuutta liiketoiminnan kasvaessa. Voit rauhassa keskittyä yrityksesi kasvattamiseen, sillä Amikon vuokratyövoima varmistaa, etteivät työt seiso kasvavan kysynnän takia. Sinä saat tarvittavan työvoiman ja Amiko hoitaa puolestasi työnantajavelvoitteet. Henkilöstövuokraus on yritykselle usein joustavin ja riskittömin tapa lisätä työvoiman määrää.   

Sesongit

Henkilöstövuokraus tuo tarvittavaa joustoa sesonkeihin. Vuokratyövoiman ansiosta sinulla on aina tarvittava määrä työntekijöitä tasaamaan ruuhkahuippuja. Luotettavien sesonkityöntekijöiden lisäksi järjestämme tarvittaessa myös tuuraajat.

Sijaisuudet

Tarvitsetko kiireellisesti sijaista esimerkiksi sairausloman tai loman ajaksi? Vuokratyöntekijämme pitävät toiminnan sujuvana ja varmistavat, että työt hoituvat myös kiiretilanteissa tai odottamattomien poissalolojen aikana.

Asiantuntijat projekteihin ja kehityshankkeisiin

Tarvitsetko asiantuntijoita projekteihin tai kehityshankkeisiin? Voit hyödyntää henkilöstövuokrausta ja kattavia rekrytointikanaviamme varmistaaksesi, että saat juuri oikeat osaajat oikeille paikoille. Projektin edetessä sinulla on halutessasi mahdollisuus vakinaistaa heidät.

Kokeile & Palkkaa

Jos kohdallesi löytyy Amikon henkilöstövuokrauksen kautta juuri sellainen osaaja, jota olet aina etsinyt, voit palkata hänet vuokrausjakson päätyttyä omaan yritykseesi.

Haluatko lisätietoja?

Ota yhteyttä ja keskustellaan, miten voisimme parhaiten auttaa yritystäsi henkilöstöasioissa!

Henkilöstövuokrauksen hyödyt pähkinänkuoressa

Henkilöstövuokrauksen avulla liiketoiminnan kehittäminen on helppoa ja joustavaa. Amikon henkilöstövuokrauksen avulla sinä saat:

  • Oikeat osaajat: Saat käyttöösi pätevän työntekijän tarvitsemaksesi ajaksi.
  • Helppoutta: Amikon rekrytointiprosessin kautta saat oikeat tekijät oikeille paikoille.
  • Riittävän miehityksen: Lisätyövoiman saatavuus sesongeissa ja kysyntäpiikeissä auttaa tasapainottamaan vakituisen henkilöstön työkuormaa.
  • Keskittyä ydinliiketoimintaasi: Huolehdimme kaikista vuokratyöntekijän työsuhdeasioista, kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuuttamisesta.
  • Joustoa resursointiin: Henkilöstövuokraus joustaa tarpeidesi mukaan, oli kyseessä sitten yksittäinen sijaisuus, projekti tai pitkäaikaisen työntekijän tarve.
  • Uusia tekijöitä: Olemme yksi nopeimmin kasvava henkilöstöalan yritys. Meidän kauttamme löydät osaajat, myös niihin positioihin, jotka  on muuten vaikea täyttää.

Kuinka todennäköisesti suosittelisit tätä yritystä?

NPS-luku (Net Promoter Score) on mittari, joka kuvaa asiakastyytyväisyyttä ja asiakaskokemuksen laadullista arviota. NPS-lukumme on kasvanut vuosi vuodelta, viimeisessä mittauksessa se oli 68.

Toimialallamme NPS-luku 68 on lähellä ”World Class” -tasoa.

Scroll to Top