In English
In English

Haemme asiakkaallemme PAKKAAJAA elintarvikkeiden pariin määräaikaiseen työsuhteeseen.

Oletko innokas oppimaan uutta? Aikaisempaa kokemusata elintarvikkeiden parista? Hienoa! Meillä saattaisi olla sinulle töitä! Lue lisää ja hae jo tänään!

Etsimällämme henkilöllä on aikaisempaa kokemusta elintarvikkeiden parissa työskentelystä. Hänellä on hyvä fyysinen kunto sekä keskittymistä tehdä työtä, joka sisältää paljon samantoistoa. Tehtävässä mm. pakkaat tuotteita sekä laitat laatikkoon ja siirtelet valmiita lavoja varastossa eteenpäin.

Toivomme hakijalta oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta työntekoa kohtaan. Sinulta löytyy myös tiimityöskentelytaitoja ja halua sitoutua pitkäaikaiseen työhön. Takataskustasi löytyy hygieniapassi.

Työ alkaa elokuussa kestäen ainakin vuoden loppuun saakka, hyvällä tekijällä mahdollisuus jatkoon! Työtä tehdään yhdessä vuorossa. Kuuntelemme mielellämme palkkatoiveesi.

Kolahtiko?

Toimimme asiakkaallemme rekrytointikumppanina, käsittelemme saapuvat työhakemukset sekä vastaamme ensimmäisen vaiheen haastatteluista. Jätähän hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

 


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi -sinun tarpeesi mukaisesti. Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy ja Instagramissa @amikosuomi

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy! and on Instagram @amikosuomi

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Elintarviketyöntekijä tuotantoon Kouvolaan!

Määräaikainen • Kokoaikainen
Kymenlaakso • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 01.08.2024

CNC - machinists, Pori

Vakituinen • Kokoaikainen
Satakunta • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 30.07.2024

CNC-Koneistaja pitkäaikaiseen työhön

Vakituinen • Kokoaikainen
Satakunta • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 30.07.2024

Tuotantotyöntekijöitä teollisuuteen Riihimäelle

Määräaikainen • Kokoaikainen
Kanta-Häme • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 21.07.2024

Etsimme Tuotantotyöntekijöitä Sahalle Riihimäelle!

Määräaikainen • Kokoaikainen
Kanta-Häme • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 21.07.2024

Aloitteleva työntekijä teollisuuteen

Määräaikainen • Kokoaikainen
Kanta-Häme • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 21.07.2024
Scroll to Top