In English
In English

Amiko työnantajana

Amiko on joustava, välittävä, intohimoinen ja innovatiivinen työnantaja. Pidämme huolta jokaisesta työntekijästämme. Tuemme hyvinvointia, maksamme kilpailukykyisen palkan ja mahdollistamme monipuolisen urakehityksen.

Yksi vahvuuksistamme työnantajana on joustavuus. Ymmärrämme, että erilaiset elämäntilanteet vaativat myös erilaisia työmahdollisuuksia.

Tästä syystä voit valita työskenteletkö kokoaikaisesti vai osa-aikaisesti, päivätyönä vai vuorotyönä. Vaikka teetkin työsi asiakasyrityksessämme, olet amikolainen ja kannamme sinusta vastuun ja huolehdimme eduistasi.

Hyvinvointia ja menestystä

Suurin voimavaramme on koko ajan voimakkaasti kasvava amikolaisten määrä. Vaalimme sisäistä menestyksen kulttuuria, jossa jokainen työntekijä on yksilö ja hänen osaamistaan arvostetaan. Motivoivassa ympäristössä jokainen haluaa tehdä parhaansa, kehittyä ja saavuttaa tavoitteitaan. Siksi, jokaisen amikolaisen hyvinvointi on meille sydämen asia.

Amikolaisena saat:

  • Kattavat työterveyspalvelut
  • Vähintään TESin mukaisen palkkauksen
  • Kilpailukykyiset edut
  • Normaalin eläkekertymän
  • Sairausajan palkan sairauden sattuessa.

Palkkausjärjestelmämme on kannustava, joskus jopa suurempi kuin työllistyessä suoraan yrityksen palkkalistoille.

Joustavasti ja nopeasti työelämään

Vuokratyö tarjoaa nopean väylän työelämään ja uuteen työpaikkaan. Se on myös mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi.

Työskentelet Amikon palkkalistoilla, mutta voit koko työsuhteesi ajan työskennellä useilla eri aloilla ja saada kokemusta erilaisista työpaikoista ja tehtävistä. Opit uusia taitoja ja kehityt ammatillisesti. Moni amikolainen onkin löytänyt meillä uuden urapolun.

Kun sopiva työ löytyy, monille tarjoutuu mahdollisuus siirtyä vakituiseksi työntekijäksi asiakasyritykseen mutta voit yhtä lailla jatkaa työskentelyä myös Amikon kautta.

Varhaisen välittämisen malli

Panostamme kannustamiseen, tukeen ja avoimuuteen. Meillä on käytössä varhaisen välittämisen malli, joka sisältää selkeät ohjeet sairauslomien ja poissaolojen ilmoittamisesta. Malli sisältää myös poissaolojen rajat, joiden ylittyessä istumme alas ja keskustelemme asiasta.

Tarvittaessa järjestämme sinulle ajan työterveyshoitajalle terveystarkastukseen tai kahdenkeskiseen keskusteluun.

Hae meille töihin jo tänään!

Työntekijät kertovat

Kari Nurmi

Amikon kautta kaikki on sujunut ongelmitta. Nopeasti löysivät kiinnostavan työpaikan. Apua on saanut pikaisesti jos on ollut tarvetta esim. työvaatteissa ja kaikki muutkin asiat ovat sujuneet hienosti. Voin suositella.

Leila Huhtala

Kyllä näissä maisemissa kelpaa tehdä töitä ja yhteistyö Amikon kanssa on mainiota, heti saa apua jos tarvii.

Juuso Vainio

Amikon kautta työllistyminen sujui todella nopeasti ja ammattitaitoisesti. Kysymyksiin on aina vastattu avoimesti ja avuliaasti. Palkanmaksu ja sairaslomiin tms. liittyvät asiat on myös toimineet mutkattomasti.

Scroll to Top