In English
In English

Nordic Sea Office

Nordic Sea Office (NSO) on erikoistunut merenkulun henkilöstöasioihin. Toimitamme vuosikymmenten kokemuksella ammattitaitoista merihenkilöstöä kauppalaivastoon ja offshore-teollisuuteen.

Rekrytointipalvelujen lisäksi tarjoamme teknistä johtamista, crew management-palveluja ja miehistönsiirtoja Itämerellä.

NSO:n palveluiden avulla varmistetaan, että alusten miehistö koostuu aina parhaista mahdollisista ammattilaisista, ja aluksen toiminta on tehokasta ja turvallista.

Full Crew Management

Full Crew Management -palvelun avulla laivayhtiö voi ulkoistaa kaikki miehistöön liittyvät tehtävät ja vastuut meille. Sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi ja me varmistamme, että aluksesi miehistö koostuu ammattitaitoisista ja pätevistä henkilöistä. 

Kattava rekrytointiprosessi

Rekrytointiprosessimme sisältää pätevien ehdokkaiden löytämisen avoimiin paikkoihin. Seulomme, haastattelemme, tarkistamme hakijoiden taustatiedot ja aikaisemmat työsuhteet ennen sopivien miehistön valintaa.
Tarkistamme hakijoiden lupien, todistusten ja koulutustodistusten voimassaolon ja tarvittaessa järjestämme niiden uusimisen.

Huolehdimme tarvittavasta matkustamisesta, asiakirjoista ja viisumeista, jotta valittu henkilöstö voi liittyä sujuvasti alukseen heti työsuhteen alkaessa.

Järjestämme tarvittaessa lääkärintarkastuksen ja huume- ja alkoholitestauksen. Varmistamme, että rokotustodistus on ajan tasalla, mikäli alus vierailee maissa, joissa rokotuksia vaaditaan.

Henkilöstö lähetetään alukselle vasta valintaprosessin päätteeksi, kun heidät on valittu ja varmistettu, että he täyttävät lippuvaatimukset sekä varustamon standardit. 

Huolehdimme puolestasi myös seuraavista asioista:

  • Huolehdimme miehityksestä ja aluksen teknisestä hallinnasta
  • Huolehdimme matkajärjestelyistä ja lentolipuista
  • Meripalkanlaskenta (Panasoft / Finnfox / Planfox)
  • Viranomaisilmoitukset
  • Pätevyyskirjojen uusimiset ja lippuvaltion hyväksynnät

Miehityspalvelumme pitää  uusien ja nykyisten hakijoiden tiedostot ajan tasalla, jotta voimme parhaiten auttaa asiakkaitamme löytämään sopivimmat henkilöt kaikkiin miehistötehtäviin.

Nordic Sea Office Oy

Ota yhteyttä ja keskustellaan, miten voisimme parhaiten auttaa yritystäsi henkilöstöasioissa!

Matti Jerkkola

Aluejohtaja

Sari Lehtoranta

Henkilöstökonsultti
Scroll to Top