In English
In English

Oma johtajuus

Kehity johtajana, esihenkilönä tai asiantuntijana. Oman johtajuuden valmennuksessa & sparrauksessa itsetuntemus ja itsensä johtamisen taidot ovat keskiössä. Opit ymmärtämään kuinka itse toimit ja samalla muiden erilaisuutta. Kun osaat johtaa itseäsi, voit johtaa tehokkaammin myös muita.

Valmennus on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat kehittää itseään omaksumaan entistä tasapainoisemman ihmisten johtamistavan tuloksellisuuden parantamiseksi. Valmennus sopii erityisesti uusille esihenkilöille tai tilanteisiin, jossa on haasteita johtamisen kanssa. 

Valmennusprosessin tarkemmista tavoitteista, kestosta ja menetelmistä sovitaan aina organisaation ja valmennettavan henkilön kanssa  erikseen.

Usein taustaksi tehdään HPA-analyysi työkäyttäytymisestä ja TEIQue-tunneälytesti. Myös persoonallisuustestiä (Thomas HPTI) voidaan tarvittaessa hyödyntää itsetuntemuksen kehittämisessä ja palautetta organisaatiolta  kerätä myös 360-arvionnin kautta. Valmennusprosessi on luottamuksellinen ja elää valmennettavan ja organisaation tarpeiden mukaan.

Scroll to Top