In English
In English

Kasvun kumppani

Tehokkaat kasvupalvelut yhdeltä kumppanilta

Osaava ja vahva kumppani tukenasi

Laaja verkosto työntekijöitä, tarkka ja tehokas hakuprosessi, vankka kokemus henkilöstövuokrausalalta ja yritysten tarpeisiin kehitetyt koulutusohjelmat tekevät Amikosta vahvan kumppanin yritysten kasvuun ja kehitykseen.

Amiko auttaa yritystäsi kaikissa henkilöstöön, henkilöstövuokraukseen, uusien työntekijöiden rekrytointiin, henkilöstön koulutukseen ja kehitykseen, kiireapuun, taloushallintoon ja henkilöstöhallinnan järjestelmiin liittyvissä asioissa. Näiden lisäksi voit ulkoistaa meille osan tai kaikki henkilöstöhallintoon liittyvistä toimista.

Amiko on kaikenkokoisten yritysten osaava ja vahva kumppani.

AmikoBotti

Amiko on kasvuhaluisen ja menestyvän yrityksen strateginen kumppani. Autamme sinua kaikissa henkilöstön rekrytointiin, avainhenkilöiden suorahakuun, palkanlaskentaan, koulutukseen ja muihin HR-palveluihin liittyvissä asioissa.

Rekrytoinnin ammattilaisena ymmärrämme liiketoimintasi tarpeet ja varmistamme, että sinulla on käytössäsi tarvitsemasi osaajat nyt ja tulevaisuudessa oli kyse sitten kausityöläisistä, vakituisista työntekijöistä tai avainhenkilöistä. Laajan verkostomme avulla saat meiltä aina pätevän ja sitoutuneen henkilön silloin, kun tarvitset.

Muut palvelut

Thomas-henkilöarvioinnit tarjoavat sinulle tehokkaita työkaluja ja menetelmiä henkilöstön arvioimiseen, rekrytointiin ja kehittämiseen. Ne auttavat yritystäsi löytämään oikeat henkilöt avainpaikoille ja tiimeihin sekä edistävät motivoivaa johtamista.

Olemme asiantuntijasi niin muutos-, kasvu- kuin sopeuttamistilanteissakin, ja autamme yritystäsi löytämään oikean kurssin. Tarpeisiisi sovitetut valmennus- ja kehittämisohjelmat auttavat sinua saavuttamaan haluamasi tavoitteet ja menestymään uusissa olosuhteissa. Yhdessä näemme kauaksi.  

Amikon Panasoft-järjestelmä tehostaa henkilöstöhallinnon prosesseja, parantaa tarkkuutta ja säästää aikaa. Monipuolinen järjestelmä kattaa vuorosuunnittelun, työajan, työtuntien, lepoaikojen ja henkilöstön pätevyyksien seurannan ja raportoinnin eli se on varma ratkaisu henkilöstöhallinnon tarpeisiin. 

Ulkoistamalla taloushallinnon palvelut meille, voit luottaa siihen, että talousprosessisi sujuvat kitkattomasti ja ammattitaitoisesti. Huolehdimme kirjanpidosta, palkanlaskennasta, veroilmoituksista ja muista taloushallinnon tehtävistä, jotta voit keskittyä rauhassa liiketoimintasi kehittämiseen

Kasvulle voimaa yhdessä

Amiko- menestyksesi kumppani

Osaajia eri toimialoille

Amikon kautta löydät osaajia lähes kaikille toimialoille. Olipa kyse sitten teknisestä alasta, kaupankäynnistä, konsultoinnista tai vaikkapa myynnin tai markkinoinnin ammattilaisesta, voit luottaa siihen, että löydämme juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivat huippuosaajat, jotka ymmärtävät toimialasi erityispiirteet.

Osaajien lisäksi tunnemme TES:sit ja tarvittavat henkilöstöhallinnan toimet. Huolehdimme, että sinulla on osaava ja oikea miehitys jokaisessa työvuorossa ja annamme sinun keskittyä liiketoimintasi johtamiseen.

Kasvutarinoita

Janne Soini

palvelupäällikkö

Polygon

”Tässä on käynyt monenlaista yrittäjää mutta Amiko tuntee meidät ja Amikon HR- henkilöt tietävät tarkalleen, minkälaisia ihmisiä Polygonilla tarvitaan. Eteen tulevista asioista keskustellaan puolin ja toisin avoimesti ja rehellisesti. Sillä tavalla yhteistyö kehittyy jatkuvasti”

Samuli Laurikainen

toimitusjohtaja

Silmusalaatti

”Amikon kanssa on ollut kyllä tosi ilo ilo toimia. Kerrotaan vaan, että mitkä on meidän tarpeet ja aina on löytynyt motivoituneita hyviä tekijöitä. Voin kyllä vilpittömästi suositella Amikon palveluita.”

Jani Laukkanen

toimitusjohtaja

Overtron Oy

”Olen hyvin yllättynyt siitä, miten vaivattomasti ja nopeasti hakuprosessi meni läpi. Aion käyttää Amikon henkilöstöpalveluja tarpeen tullen jatkossakin. Amikon asiantuntijat selkeästi hallitsevat hommansa”

Ajankohtaista

Scroll to Top