In English
In English

Muutosturva

Muutosturvapalvelumme auttaa yrityksiä eteenpäin yt-neuvotteluiden jälkeisessä arjessa. Kokeneiden valmentajiemme avulla irtisanotuille työntekijöille räätälöidään yksilöllinen valmennuspaketti, jonka avulla henkilökohtaisesta työelämän kriisistä on mahdollista päästä eteenpäin yksilöä kunnioittavalla tavalla.

Tätä saat

Muutosturvavalmennus auttaa työntekijöitä uuden suunnan löytämisessä.

Muutosturvalaki koskee yrityksiä, jotka:

  • Työllistävät yli 30 henkilöä.
  • Joutuvat irtisanomaan työntekijöitä tuotannollisista tai taloudellisista syistä.

Räätälöityä uudelleenohjausvalmennusta

Osa muutosturvaa on lakisääteinen, vähintään viisi vuotta työskenneille työntekijöille tarjottava uudelleenohjausvalmennus. Työllistämistä edistävä valmennus räätälöidään aina vastaamaan yrityksen ja sen työntekijöiden tarpeita. Valmennukset voivat olla joko yksilö- tai ryhmävalmennuksia ja niiden keskeisenä tavoitteena on auttaa työntekijöitä uudelleentyöllistymisessä tai kouluttautumisessa.

Ammattitaitoiset valmentajamme tuntevat eri alojen työmarkkinatilanteen. Rekrytoinnin ammattilaisina heillä on monipuolista osaamista erilaisista hakukanavista ja hakutavoista.

Hyödynnä henkilöstövuokrauksen tarjoamat mahdollisuudet ja lisää tehokkuutta, joustoa ja oikeanlaista osaamista liiketoimintaasi. Olemme luotettava ja arvostettu kumppani, joka auttaa sinua saavuttamaan liiketoiminnalliset tavoitteesi. 

Apua työnhakuun

Vaikka muutostilanne voi olla stressaava, se tarjoaa myös mahdollisuuksia.Työnhakijoiden muutosturvapalvelu (outplacement) auttaa irtisanottua työntekijää siirtymään jouhevasti uuteen työpaikkaan tai urapolulle.

Kokeneet valmentajamme ovat taitavia arvioimaan osaamistasi ja löytämään parhaat mahdollisuudet sen hyödyntämiseen tulevaisuudessa. He auttavat sinua tunnistamaan vahvuutesi ja potentiaalisi sekä tarjoavat ohjausta ja tukea urapolun suunnittelussa.

Saat heiltä apua muun muassa ansioluettelon ja työhakemusten laatimisessa, työhaastatteluihin valmistautumisessa, urasuunnittelussa ja ammatillisen verkoston luomisessa.

Lakisääteinen muutosturvaan kuuluva valmennus voi sisältää:

  • Uratavoitteiden ja uratoiveiden kartoittamisen.
  • CV:n laatimisen tai päivittämisen.
  • LinkedIn-sivun kuntoon laittamisen ja sen hyödyntämisen työnhaussa.
  • Videohakemuksen tekemisen.
  • Työhaastatteluun valmistautumisen harjoittelua (myös etähaastattelut).
  • Oman osaamisen tunnistamisen kartoittamista.

Amiko käyttää Thomas-menetelmää valmennuksen välineenä

Thomas International on yksi maailman johtavista henkilöarvioinnin palveluja tarjoavista yrityksistä. Hyödynnämme muutosturvavalmennuksessa Thomaksen työkaluja, jotka auttavat meitä tunnistamaan jokaisen työntekijän vahvuudet ja löytämään hänelle työn, jossa hän viihtyy.

Koulutuskalenteri

Tarjoamme liiketoimintasi kehittämiseen erilaisia sertifioivia asiantuntijakoulutuksia sekä käyttäjäkoulutuksia.

Haluatko lisätietoja?

Ota yhteyttä ja keskustellaan,
miten voisimme parhaiten auttaa yritystäsi.

Olli Pitkänen

Toimialajohtaja
Scroll to Top