In English
In English

YT ja Muutosturva

Muutosturvapalvelumme auttaa yrityksiä eteenpäin yt-neuvotteluiden jälkeisessä arjessa. Kokeneiden uravalmentajiemme avulla irtisanotuille työntekijöille räätälöidään yksilöllinen valmennuspaketti, jonka avulla henkilökohtaisesta työelämän kriisistä on mahdollista päästä eteenpäin yksilöä kunnioittavalla tavalla.

Muutosturvavalmennus sisältää

Muutosturvavalmennus auttaa työntekijöitä uuden suunnan löytämisessä.

Muutosturvalaki koskee yrityksiä, jotka:

  • Työllistävät yli 30 henkilöä.
  • Joutuvat irtisanomaan yli 5-vuotta työsuhteessa olleita työntekijöitä tuotannollisista tai taloudellisista syistä.

Räätälöityä uudelleenohjausvalmennusta

Muutosturvavalmennus on lakisääteinen, vähintään viisi vuotta työsuhteessa olleille työntekijöilleen tarjottava uudelleenohjausvalmennus. Työllistämistä edistävä valmennus räätälöidään aina vastaamaan yrityksen ja sen työntekijöiden tarpeita. Valmennukset voivat olla joko yksilö- tai ryhmävalmennuksia ja niiden keskeisenä tavoitteena on auttaa työntekijöitä uudelleentyöllistymisessä tai kouluttautumisessa.

Ammattitaitoisilla uravalmentajillamme on monipuolista osaamista erilaisista hakukanavista ja hakutavoista. Amikon rekrytoinnin ammattilaisilta  saadaan monipuolista tietoa eri alojen ajankohtaisesta työmarkkinatilanteesta.

Viimeisimmän valmennuksemme NPS -lukema oli huikea 80. Olemme luotettava, vastuullinen ja arvostettu työelämän kumppani yrityksen kaikissa vaiheissa.  

Tarjoamme tukea työnhakuun

Vaikka muutostilanne voi olla stressaava, se tarjoaa myös mahdollisuuksia. Työnhakijoiden muutosturvapalvelu (outplacement) auttaa irtisanottua työntekijää siirtymään jouhevasti uuteen työpaikkaan tai urapolulle.

Kokeneet uravalmentajamme ovat taitavia arvioimaan osaamistasi ja löytämään parhaat mahdollisuudet sen hyödyntämiseen tulevaisuudessa. He auttavat sinua tunnistamaan vahvuutesi ja potentiaalisi sekä tarjoavat ohjausta ja tukea urapolun suunnittelussa. Koko maan laajuinen henkilöstöpalvelumme ja suorahakupalvelumme tarjoavat suoria yhteyksiä eri työnantajiin kaikkialla Suomessa.  

Saat uravalmentajiltamme apua muun muassa ansioluettelon ja työhakemusten laatimisessa, työhaastatteluihin valmistautumisessa, urasuunnittelussa ja ammatillisen verkoston luomisessa.

Muutosturvapalvelut kaikkialla Suomessa
Helsinki, Vantaa, Espoo, Kerava, Kirkkonummi, Riihimäki, Lahti, Hyvinkää, Hämeenlinna, Järvenpää, Tampere, Kouvola, Kotka, Kuopio, Jyväskylä, Porvoo, Turku, Pori, Seinäjoki, Vaasa, Oulu, Rovaniemi.  

 

Lakisääteinen muutosturvaan kuuluva valmennus voi sisältää:

  • Uratavoitteiden, uratoiveiden ja oman osaamisen kartoittamista.
  • CV:n laatimisen tai päivittämisen.
  • LinkedIn-sivun kuntoon laittamisen ja sen hyödyntämisen työnhaussa.
  • Videohakemuksen tekemisen.
  • Työhaastatteluun valmistautumisen harjoittelua (myös etähaastattelut).

Muutosturvapalvelut käyttää Thomas-menetelmää valmennuksen välineenä

Thomas International on yksi maailman johtavista henkilöarvioinnin palveluja tarjoavista yrityksistä. Hyödynnämme muutosturvavalmennuksessa Thomasin työkaluja, jotka auttavat meitä tunnistamaan jokaisen työntekijän vahvuudet ja löytämään työn, jossa hän pääsee hyödyntämään parhaita ominaisuuksiaan. 

Koulutuskalenteri

Tarjoamme liiketoimintasi kehittämiseen erilaisia sertifioivia asiantuntijakoulutuksia sekä käyttäjäkoulutuksia.

Toteutamme muutosturvaprosessin puolestasi

Ota yhteyttä ja keskustellaan,
miten voimme parhaiten auttaa yritystäsi ja irtisanottuja työntekijöitäsi. Toimimme kaikkialla Suomessa. 

Olli Pitkänen

Toimialajohtaja
Scroll to Top