In English
In English

Verkkotilit Oy

Verkkotilit Oy on Amiko Groupiin kuuluva täyden palvelun taloushallintotoimisto. Hoidamme puolestasi tarvittaessa koko taloushallinnon tai osia siitä – sinä päätät. 

Palvelumme räätälöidään aina sinun liiketoimintaasi sopivaksi kokonaisuudeksi. Se voi sisältää kirjanpidon, palkanlaskennan, myynti- ja ostoreskontran, tilinpäätöksen ja veroilmoituksen tekemisen tai osia näistä. Tarjoamme apua myös yrityksen perustamisessa ja kaupparekisteri-ilmoituksissa. Saat meiltä myös veroneuvontaa ja -suunnittelua.

Palvelumme

Meillä on monipuolisia palveluja kaikkiin yrityksen henkilöstö- ja taloushallinnon tilanteisiin ja tarpeisiin.

Kirjanpito

Kun yrityksesi kirjanpito on kunnossa, voit tehdä päätöksiä liiketoimintaasi liittyen luottavaisin mielin. Panostamme henkilökohtaiseen palveluun ja yksilöllisiin ratkaisuihin. Sinulla on aina sama yhteyshenkilö, joka vastaa kirjanpidostasi. Hän tuntee yrityksesi ja tilanteesi ja saat aina nopeasti vastaukset kysymyksiisi.

Palkanlaskenta

Vastaamme puolestasi palkanlaskentaprosessin sujuvuudesta, oli kyseessä sitten palkanlaskenta, työaikalaki tai työehtosopimus. 

Voit ulkoistaa meille pelkän palkanlaskennan tai ottaa sen osaksi muita taloushallinnonpalvelujamme. 

Myynti- ja ostoreskontra

Luotettava reskontranhoito varmistaa tarkan rahaliikenteen, ajallaan suoritetut maksut ja yrityksen taloudellisen tasapainon. Kun ulkoistat meille vastuun myynti- ja ostolaskujen käsittelystä voit itse keskittyä ydinliiketoiminnan johtamiseen ja kehittämiseen. Hoidamme rahaliikennettäsi ammattitaidolla ja pidämme huolen, että se on sujuvaa ja tarkasti hallittua.

Tilinpäätös

Tilinpäätös tarjoaa realistisen ja arvokkaan kuvan yrityksesi liiketoiminnasta kuluneen tilikauden aikana, ja se toimii tärkeänä päätöksenteon tukena. Ammattilaisen laatima tilinpäätös tarjoaa tarkimman mahdollisen kuvan yrityksesi taloudellisesta tilasta. Tilinpäätöksen sisältö ja muotoseikat määritellään tarkasti kirjanpitolailla ja -asetuksilla.

Veroilmoitus

Tarjoamme laadukasta veroneuvontaa ja käytännön vinkkejä, joiden avulla voit järkevästi suunnitella verotuksesi. Talouspäällikkömme tukee ja sparraa sinua liiketoiminnan erityistilanteissa, aina liiketoimintasi parhaaksi. Saat meiltä vinkkejä ja ohjeita raha-asioiden hoitamiseen sekä tukea veroasioissa.Asiantuntevaan tiimiimme auttaa sinua aina löytämään parhaat ratkaisut verotuksellisiin kysymyksiin ja varmistaa yrityksesi talouden hyvän hallinnan.

Verkkotilit Oy

Ota yhteyttä ja keskustellaan, miten voisimme parhaiten auttaa yritystäsi talousasioissa.

Kaarina Metsä-Vähälä

Toimitusjohtaja
Scroll to Top