In English
In English

Ulkoistuksella ennustettavampaa liiketoimintaa

Ulkoistus on hyvä ratkaisu silloin, kun haluatte siirtää osan liiketoiminnosta osaavan kumppanin tehtäväksi ja keskittyä itse muiden toimintojen kehittämiseen. Ulkoistuksessa toiminnon kulut saadaan kiinteiden kulujen sijaan mukautumaan työn määrään ja kausivaihteluihin, mikä parantaa yrityksen kilpailukykyä. Luotettava ulkoistuskumppani hallitsee kyseisen toimialan ja huolehtii toiminnon pyörittämisestä, resurssoinnista ja kehittämisestä itsenäisesti. Työ voi jatkua samoissa tiloissa ja samoilla laitteilla, kun ennenkin.       

Ulkoistukset hinnoitellaan aina läpinäkyvästi, jotta tiedät tarkalleen mistä maksat ja pystyt budjetoimaan menot tarkasti esimerkiksi tilauskannan mukaan ja tyypillisesti suoritusperusteisesti.

Valitsemalla ulkoistuksen kumppaniksi Amikon, voit tehdä liiketoiminnostasi varmaa ja ennustettavaa ja keskittää huomiosi ydinliiketoimintasi kehittämiseen.  Ota yhteyttä ja keskustellaan siitä, miten ulkoistus voi hyödyttää juuri sinun yritystäsi.

Ulkoistuksen hyödyt Amikon avulla:

Kustannuksista saadaan ennustettavat ja joustavat. Ulkoistettavan toiminnon kustannukset saadaan selkeiksi ja mukautumaan sesonkien vaihteluihin kiinteän hinnan sijaan.

Työt tulevat laadukkaasti tehdyksi. Työn resurssointi ja laadukas tekeminen tulee kokeneiden ammattiosaajien vastuulle ja sovittu laatu ja toimintatapa määritellään sopimuksessa.

Toiminta kehittyy ja tehostuu asiantuntijavoimin: Amiko tuo mukanaan satojen erilaisten asiakkuuksien ja toimintaympäristöjen kokemuksen, mikä mahdollistaa operatiivisen toiminnan kehitys- ja uudistushankkeiden sujuvan toteuttamisen ja parhaiksi todettujen käytäntöjen tuomisen mukaan toimintoon.

Vahva kumppanuus liiketoiminnan tueksi: Tuttu ja luottamuksellinen kumppani sitoutuu tukemaan liiketoimintaasi ja pitää loppuasiakkaat tyytyväisinä.

Ulkoistamalla osan liiketoiminnastasi Amikon avulla saavutat kustannussäästöjä, parannat tehokkuutta ja voit keskittyä ydinliiketoimintaasi. Ota yhteyttä ja keskustellaan siitä, miten ulkoistus voi hyödyttää juuri sinun yritystäsi.

Scroll to Top