In English
In English

Amiko Group

Amiko Groupiin kuuluu kahdeksan henkilöstöalalla toimivaa yritystä. Yhdessä nämä yritykset muodostavat Amikon palvelumallin, josta löytyy ratkaisu kaikkiin henkilöstön rekrytointiin ja koulutukseen liittyviin asioihin kokonaisvaltaisesti ja joustavasti.

Amikon asiakkaana saat kaikki palvelut käyttöösi oman yhteyshenkilösi kautta.

Amiko Analysis auttaa onnistumaan rekrytoinneissa sekä henkilöstön, tiimien ja organisaatioiden johtamisessa ja kehittämisessä. Apuna käytetään kansainvälisesti validoituja Thomas Internationalin analyyseja ja testejä.
Amiko Care on vastuullinen ja luotettava kansainvälinen kumppani, joka auttaa sote-alan yrityksiä rekrytoimaan hoiva-alan osaajia Filippiineiltä ja selviytymään kasvavan osaajapulan keskellä työperäisen maahanmuuton avulla.
Amiko Executive Search (AES) on erikoistunut johdon, keskijohdon, spesialistien ja muiden operatiivisesti tärkeiden henkilöiden suorahakuihin, rekrytointeihin, perehdytyksiin ja henkilöstövuokraukseen.

Amiko Henkilöstöpalvelut on yksi Suomen nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Laajojen verkostojemme avulla löydämme oikeat osaajat oikeille paikoille nopeallakin aikataululla.

Amiko Työkykypalvelut toimii vakuutusyhtiöiden kumppanina ammatillisen kuntoutuksen palvelussa ja tarjoaa ratkaisuja organisaatioiden henkilöstön työkykyongelmien ratkomiseen jo aikaisessa vaiheessa.

Nordic Sea Office (NSO) järjestää rekrytointipalveluita merenkulun tarpeisiin toimittaen merihenkilöstöä kauppalaivastoon, jahtiteollisuuteen ja offshore-alueelle. Yritys palvelee asiakkaita kaikkialla Euroopassa.

Panasoft kehittää ohjelmistoja, jotka helpottavat ja automatisoivat henkilöstöhallinnon prosesseja, kuten työvoimaresurssien hallintaa ja työajanseurantaa.

VerkkoTilit on täyden palvelun taloushallintotoimisto. Palveluihin kuuluvat kirjanpito, palkanlaskenta, myynti- ja ostoreskontra, tilinpäätös ja veroilmoitus lisäksi yritys tarjoaa veroneuvontaa ja muuta konsultointi.
Scroll to Top