In English
In English

Haemme arvostetulle yhteistyökumppanillemme kokenutta MAALÄMPÖASENTAJAA Pirkanmaalle!

Tarjoamme monipuolisen työn arvostetussa, vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä! Työssäsi asennat maalämpöjärjestelmiä sekä pienempiin että isompiin kohteisiin. Lisäksi työssäsi teet huoltoja ja vikahälytyskeikkoja. Tiedossa on loistoporukka ja työnkuva jossa aika ei käy pitkäksi. Kauttamme saat myös mahdollisuuden edetä alan huipputekijäksi. Teemme töitä alan tunnetuimpien toimijoiden kanssa, ja kauttamme pääset mitä moninaisempiin työtehtäviin.

Sinulta odotamme alan soveltuvaa ammattitutkintoa (sähkö-, instrumentti-, automaatio- tai LVI-alan koulutus) ja työkokemusta maalämpö-/kylmäasentajan tehtävistä. Lisäksi sähköalan perusteiden hallinta katsotaan eduksi. Sinulla on myös oltava kylmälaiteasentajan pätevyys (y3) yli 3 kg:n kylmäaineelle sekä kokemusta juottamisesta. Olet oma-aloitteinen ja ahkera sekä haluat oppia uutta. Työssä menestymisen takaa tarkkuus työtehtävissä sekä hyvät kädentaidot.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja solmimme 6 kuukauden työsuhteen ensin sinun ja Amikon välille, jonka jälkeen toivomme sinun vakinaistuvan asiakkaamme kirjoille.

Kuuntelemme mielellämme palkkatoiveesi.

Kolahtiko?

Toimimme asiakkaallemme rekrytointikumppanina, käsittelemme saapuvat työhakemukset sekä vastaamme ensimmäisen vaiheen haastatteluista. Jätähän hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

 


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi -sinun tarpeesi mukaisesti. Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy ja Instagramissa @amikosuomi

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy! and on Instagram @amikosuomi

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Kokenut Timpuri Peräseinäjoelle

Määräaikainen • Kokoaikainen
Etelä-Pohjanmaa • Rakennus- ja purkuala
Haku päättyy 23.06.2024

Kokenut Timpuri Vaasaan perustuksien tekoon

Määräaikainen • Kokoaikainen
Etelä-Pohjanmaa • Rakennus- ja purkuala
Haku päättyy 22.06.2024

Ylläpito- ja loppusiivoojia rakennustyömaille

Määräaikainen • Kokoaikainen
Uusimaa • Rakennus- ja purkuala
Haku päättyy 23.06.2024

Palosaneeraaja Jyväskylään

Määräaikainen • Kokoaikainen
Keski-Suomi • Rakennus- ja purkuala
Haku päättyy 19.06.2024

Kirvesmies

Määräaikainen • Kokoaikainen
Kymenlaakso • Rakennus- ja purkuala
Haku päättyy 27.06.2024

Laatoittaja

Määräaikainen • Kokoaikainen
Kymenlaakso • Rakennus- ja purkuala
Haku päättyy 27.06.2024
Scroll to Top