In English
In English

Amiko Care Oy

Amiko Care Oy auttaa hoiva-alan yrityksiä selviämään alaa vaivaavasta ja koko ajan kasvavasta työvoimapulasta. Olemme vastuullinen ja luotettava kumppani. Autamme sote-alan yrityksiä rekrytoimaan hoiva-alan osaajia Filippiineiltä ja muista maista joko työsuhteeseen tai vuokratyösuhteeseen.

Meillä on vankka osaaminen henkilöstö- ja vuokratyöalalta. Tunnemme työperäisen maahanmuuton käytännöt ja lainsäädännön vuosien kokemuksella.

Hoidamme rekrytointiprosessin, koulutuksen ja kotouttamisen

Hoidamme koko rekrytointiprosessin koulutuksesta lupaprosesseihin sekä matka- ja asumisjärjestelyistä kotouttamiseen asti. Voit rekrytoida hoiva-avustajia sekä vakituisiin että vuokratyösuhteisiin. Tarvittaessa järjestämme heille oppisopimuskoulutuksen lähihoitajan ammattiin yhteistyössä Ekamin kanssa.

Sinä päätät, me toteutamme.

Koulutettuja hoitajia Filippiineiltä

Filippiineillä on luotu koulutusjärjestelmä, joka tähtää hoitajien lähettämiseen eri puolille maailmaa. Suomeen tulevien hoitajien koulutus sisältää myös suomen kielen opintoja ja opetusta suomalaiseen työkulttuuriin.

Joustavat rekrytointimallit

Suomeen saapuvat sote-alan henkilöt voivat tulla rekrytointiprosessin kautta joko suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen tai vuokratyöntekijöiksi Amikolle.

Tasa-arvoista, vastuullista ja syrjimätöntä toimintaa

Olemme sitoutuneet kaikessa toiminnassamme tasa-arvoiseen ja syrjimättömään kohteluun. Samaa eettistä ja vastuullista toimintaa vaadimme asiakkailtamme ja yhteistyökumppaneiltamme.

Amiko Care Oy

Ota yhteyttä ja keskustellaan,
miten voisimme parhaiten auttaa yritystäsi henkilöstöasioissa!

Marko Määttä

Kaupallinen johtaja, Partner
Scroll to Top