Löytyykö sinulta hurttia huumoria? Hydrauliikan ja pneumatiikan perusteet ovat hallussa? Et pelkää liata käsiäsi ja mitä enemmän moottorissa on hevosvoimia sen enemmän innostut työstä? Kiinnostuitko? Lue toki lisää!

Haemme asiakkaallemme RASKAAN KALUSTON MEKAANIKKOA vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle.

Tulet työskentelemään asiakkaamme uusissa työtiloissa, jossa on käytettävissä uudet ja nykyaikaiset työkoneet ja laitteet.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset raskaankaluston huolto- ja korjaustehtävät. 

Menestyäksesi tässä tehtävässä sinulla on alan koulutus ja/tai aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi olet luonteeltasi työtä pelkäämätön, oma-aloitteinen ja tulet toimeen muiden ihmisten kanssa.

Eduksi katsotaan C-kortti tai CE-kortti, hydrauliikka-, sähkö- ja paineilmatuntemus sekä hitsaustaito. Tärkeintä on hyvä asenne ja halu oppia uutta.

Tulevassa työpaikassasi on huippuporukka ja tiivis työyhteisö, ilmapiiri on hyvä sekä ystävällinen. Huumorintajustakaan ei ole haittaa.

Tarjoamme työn, jossa saat hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi. 

Kilpailukykyinen palkka, kuuntelemme palkkatoiveesi mielellämme.

Työaika on maanantaista perjantaihin ja liukuvasti klo. 7-17 välillä tapahtuvaa.

Kolahtiko? Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Hae tätä työpaikkaa!

  • Alue: Pirkanmaa
  • Paikkakunta: Hämeenkyrö, Kangasala, Kylmäkoski, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pälkäne, Pirkkala, Sastamala, Tampere, Valkeakoski, Vesilahti, Ylöjärvi
  • Toimiala: Asennus/huolto
  • Haku päättyy: 06.12.2022 22:00
  • Työsuhde: Vakituinen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Palkkaus: Sopimuksen mukaan
  • Paikkojen määrä: 1
  • Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
  • Ilmoitusnumero: 48243203

Tässä lisää samankaltaisia työpaikkoja!