In English
In English

Panasoft Oy

Panasoft Oy on toimialakohtaisten järjestelmien kehittämiseen erikoistunut yritys. Ohjelmistoperheeseemme kuuluu niin henkilöstöhallinnon ohjelmistoja kuin  toimialakohtaisia toiminnan tehostamista edesauttavia ratkaisuja.

Ohjelmistomme helpottavat ja automatisoivat henkilöstöhallinnon prosesseja, kuten työvoimaresurssien hallintaa ja työajanseurantaa. 

Kykymme ymmärtää asiakkaiden tarpeita, kehittää edistyksellisiä ohjelmistoja ja tarjota kattavia toimialakohtaisia ratkaisuja tekee meistä vahvan ja luotettavan kumppanin yrityksesi henkilöstöhallinnan tarpeisiin.

Helppokäyttöisiä ja toimintavarmoja henkilöstöhallinnan järjestelmiä

Henkilöstöhallinnan järjestelmämme juuret ovat merenkulun toimialalla.  Alan henkilöstöhallinta on haastavaa monimutkaisten työvuoroaikataulujen, työvuorossa olevien lepoaikavaatimusten, pätevyyksien seurannan ja alan erityispiirteiden takia. 

Tätä osaamista ja yli 40 vuoden kokemusta olemme hyödyntäneet markkinajohtajaksi nousseen Panasoft-järjestelmän sovittamisessa eri alojen henkilöstöhallinnan tarpeisiin.

Laadukkaat järjestelmämme helpottavat henkilöstöhallinnon prosesseja ja automatisoivat tärkeitä työvaiheita. 

Monipuolinen, käyttäjäystävällinen ja skaalautuva

Pystymme tarjoamaan räätälöityjä ratkaisuja eri toimialojen tarpeisiin. Ohjelmistomme ovat käyttäjäystävällisiä ja helppokäyttöisiä. Kaikki tarvittava tieto on keskitetty yhteen paikkaan, mikä helpottaa päätöksentekoa ja tiedon jakamista oikeiden henkilöiden kesken.

Merenkulun lisäksi ohjelmistojamme käytetään laajasti eri aloilla, kuten suurissa sairaaloissa, huoltoliikkeissä, taloyhtiöissä ja kiinteistötoimialalla.

Panasoft Oy

Ota yhteyttä ja keskustellaan, miten voisimme parhaiten auttaa yritystäsi!

Jukka Karvanen

Toimitusjohtaja
Scroll to Top