In English
In English

Oletko reippaan ja positiivisen asiakaspalveluasenteen omaava tyyppi, joka kaipaa uusia haasteita työelämään? Itsenäinen huoltamoyrittäjä kaipaa joukkoonsa uutta HUOLTAMOKAHVILATYÖNTEKIJÄÄ LEMPÄÄLÄÄN monipuolisiin asiakaspalvelutehtäviin – jos voisit olla etsimämme tekijä, jatka lukemista!

Tulevassa työssäsi pääset työskentelemään monipuolisissa tehtävissä asiakaspalvelun parissa niin kassalla kuin salin sekä keittiön puolella. Toivomme sinulta löytyvän aikaisempaa kokemusta kassatyöskentelystä joko/tai kokin työstä ja Veikkaus-osaaminen katsotaan eduksesi.

Täysin valmis osaaja sinun ei kuitenkaan tarvitse olla, sillä tässä työssä asenne ratkaisee: olethan siis can do -asenteella varustettu, uuden oppimisesta nauttiva tiimipelaaja, jolla ei hymy hyydy kiireenkään iskiessä! Työn luonteen vuoksi sinulta tulee löytyä sujuva suomen kielen osaaminen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, työsuhde on osa-aikainen, viikkotuntimäärät vaihtelevat tilanteen mukaan. Työvuorosi sijoittuvat ma-su klo 6-19 välille, ja palkka määräytyy matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.

Työsuhde solmitaan sinun ja Amikon välille, ja 6kk määräaikaisuuden jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus jatkoon!

Kolahtiko?

Toimimme asiakkaallemme rekrytointikumppanina, käsittelemme saapuvat työhakemukset sekä vastaamme ensimmäisen vaiheen haastatteluista. Jätähän hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

 


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi -sinun tarpeesi mukaisesti. Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy ja Instagramissa @amikosuomi

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy! and on Instagram @amikosuomi

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Á la carte tarjoilijoita Lahden alueelle

Määräaikainen • Osa-aikainen
Päijät-Häme • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 01.08.2024

Ravintolatyöntekijä McDonald’s, Kouvola

Määräaikainen • Osa-aikainen
Kymenlaakso • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 01.08.2024

Tarjoilija Raisioon!

Vakituinen • Kokoaikainen
Varsinais-Suomi • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 31.07.2024

Kahvilavastaava Itä-Helsinkiin

Vakituinen • Kokoaikainen
Uusimaa • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 29.07.2024

Baarityöntekijöitä Helsingin keskustaan

Vakituinen • Osa-aikainen
Uusimaa • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 21.07.2024

Tarjoilija Kouvolaan

Määräaikainen • Kokoaikainen
Kymenlaakso • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 21.07.2024
Scroll to Top