In English
In English

Ryhmäanalyysi

Thomas Ryhmäanalyysin avulla parannat ryhmän suorituskykyä ja yhteistyötä.

Thomas Ryhmäanalyysi auttaa varmistamaan, että organisaation ryhmät ja tiimit toimivat tehokkaimmalla mahdollisella tavalla. Thomas Ryhmäanalyysiin kuuluu ryhmän tavoiteprofiilin määrittely, todellisen ja tavoiteryhmän vertailu sekä erojen analysointi.

Thomas Ryhmäanalyysi kuvaa myös:

  • miten ryhmä reagoi muutoksiin,
  • voiko ryhmässä syntyä valtataisteluja
  • ryhmän jäsenten roolit ryhmässä.

Ryhmän tavoitetoimintatyylin vertaaminen ryhmän todelliseen toimintatyyliin auttaa ymmärtämään vahvuuksia, rajoitteita ja mahdollisia puutteita ryhmän toiminnassa.

Thomas Ryhmäanalyysi auttaa varmistamaan, että ryhmän jäsenet toimivat tehokkaimmalla mahdollisella tavalla, ovat motivoituneita ja sitoutuneita. Thomas Ryhmäanalyysillä saat tietoa muun muassa ryhmän motivaation lähteistä, johtamiseen kohdistuvista tarpeista sekä onko ryhmässä sopivasti erilaisuutta.

Kun ryhmän jäsenet toimivat hyvin yhdessä, ryhmä pystyy vastamaan haasteisiin tuloksellisesti.

Thomas Ryhmäanalyysi tiimin näkökulmasta

Thomas Ryhmäanalyysi tuo tiimille ja niiden jäsenille syvällisen ymmärryksen siitä, miten he toimivat, mitkä ovat heidän vahvuutensa ja rajoitteensa ja motivaatiolähteensä, se lisää yhteisymmärrystä, joka mahdollistaa tehokkaan yhteistyön ryhmänä kaikkia ryhmän jäseniä tyydyttävällä tavalla.

On tärkeää, että tiimillä on ryhmän toiminnan vaatimat tiedot ja taidot, mutta myös ryhmän jäsenten tapa toimia tulee huomioida.Thomas Ryhmäanalyysi ja siihen liittyvä valmennuskokonaisuus auttaa rakentamaan menestyviä ryhmiä ja sen avulla organisaatio voi paremmin!

Käytä Thomas ryhmäanalyysiä kannustaaksesi ryhmääsi parempiin saavutuksiin ja kehittääksesi ryhmähenkeä.

Analyysin avulla voit nostaa tiimiesi suoritustasoa johtamalla ryhmien jäseniä tehokkaammin heille sopivimmassa roolissa.

Koulutuskalenteri

Tarjoamme liiketoimintasi kehittämiseen erilaisia sertifioivia asiantuntijakoulutuksia sekä käyttäjäkoulutuksia.

Haluatko lisätietoja?

Ota yhteyttä ja keskustellaan,
miten voisimme parhaiten auttaa yritystäsi.

Hanna-Mari Haapanen

Liiketoimintayksikön johtaja
Scroll to Top