In English
In English

Monipuolisia työelämän ratkaisuja

Valtakunnallinen kumppani kaiken kokoisille yrityksille ja organisaatioille.

Laaja valikoima henkilöstöpalveluja -yhdestä paikasta

Amiko auttaa yrityksiä ja julkisen sektorin toimijoita menestymään kaikissa työelämään ja henkilöstöön liittyvissä asioissa koulutuksesta rekrytointiin.

Laaja palveluvalikoimamme auttaa yrityksiä kehittämään henkilöstöään ja sitä kautta kilpailukykyään. Koulutus ja rekrytointipalvelujen lisäksi palveluvalikoima sisältää henkilöstövuokrauksen, soveltuvuus- ja henkilöstöarvioinnit, työkykypalvelut, ohjelmistopalvelut,
meriliikenteen miehityspalvelut sekä palkanlaskenta- ja tilitoimistopalvelut.

Valtakunnallinen kumppani

Vuonna 2014 perustettu Amiko on yksi nopeammin kasvavista kotimaisista henkilöstöpalveluyrityksistä. Toimimme tällä hetkellä 13 paikkakunnalla, kattaen kaikki Suomen suurimmat kaupungit. Laajan valtakunnallisen verkoston ansiosta olemme vahva ja osaava kumppani kaiken kokoisille yrityksille ja organisaatioille.

Autamme yrityksiä keskittymään ydinliiketoimintaansa ratkaisemalla henkilöstöasioihin liittyviä tilanteita jo ennakolta.

Amiko Group lyhyesti


Perustettu:
2014
Omistus: yksityisessä suomalaisessa omistuksessa.
Konsernin liikevaihto: 26.2 meur (10/2022)
Toimipisteet: 15 toimipistettä kattaen kaikki Suomen suurimmat kaupungit. 
Toimintamaat: 3
NPS: 68 (10/2022) 

Amiko Group:

Amiko Groupiin kuuluu kahdeksan henkilöstöalalla toimivaa yritystä. Yhdessä nämä yritykset muodostavat Amikon palvelumallin, josta löytyy ratkaisu kaikkiin henkilöstön rekrytointiin ja koulutukseen liittyviin asioihin kokonaisvaltaisesti ja joustavasti.

Amikon asiakkaana saat kaikki palvelut käyttöösi oman yhteyshenkilösi kautta.

Scroll to Top