In English
In English

Haemme asiakasyritykseemme SORVAAJAA Ikaalisiin pitkäaikaiseen työsuhteeseen. 

Nautitko tarkasta työstä ja erityisestikin vielä siitä niin kutsutun pilkun viilaamisesta? Metallipajan tuoksu luo sinulle raudanlujan ja vahvan fiiliksen? Olet hyvässä fyysisessä kunnossa ja jaksat nostella painavampiakin kappaleita? Nyt on unelmapaikka tarjolla ja se voisi olla sinun!

Työssäsi valmistat erikokoisia yksittäiskappaleita. Hallitset ohjelmoinnin sekä kappaleidenvaihdon ja konepajan mittavälineiden käytön. Tarjoamme pitkäaikaisen työn asiakasyrityksessä, joka on arvostettu työnantaja ja jossa on töissä huippuporukka. 

Sinulla on alan koulutus ja mahdollisesti aikaisempaa kokemusta koneistuksesta sekä ohjelmoinneista. Olet motivoitunut ja sinulla on positiivinen asenne työntekoon. Tiimityöskentelytaidot, laadusta tinkimätön työote sekä valmius vähintään 2-vuorotyöhön ovat edellytyksiä työssä menestymiseen.

Työ alkaa sopivan henkilön löydyttä ja on aluksi 6 kk:den määräaikainen, jonka jälkeen toivomme sinun siirtyvän asiakkaan omaksi työntekijäksi. Palkkaus on hyvin kilpailukykyinen ja määrittämisessä otetaan huomioon aikaisempi kokemus ja koulutuksesi.

Hakuohjeet:

Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Janikalle p. 050 470 6073 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Tuotantotyöntekijä Lieksaan

Määräaikainen • Kokoaikainen
Pohjois-Karjala • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 26.06.2024

Metalliasentaja Kouvolaan

Määräaikainen • Osa-aikainen
Kymenlaakso • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 27.06.2024

Koneenhoitaja teollisuuteen

Vakituinen • Kokoaikainen
Pirkanmaa • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 26.06.2024

Hitsaaja

Määräaikainen • Kokoaikainen
Pirkanmaa • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 25.06.2024

Elintarviketyöntekijä tuotantoon Kouvolaan!

Määräaikainen • Kokoaikainen
Kymenlaakso • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 30.06.2024

Hitsaajia Seinäjoen alueelle

Määräaikainen • Kokoaikainen
Etelä-Pohjanmaa • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 27.06.2024
Scroll to Top