In English
In English

Rekrytointi

Tarvittava avainpelaaja kateissa? Meillä on laajat työnhakukanavat ja viimeisimmät hakumenetelmät sekä kattavat haastattelu, testaus- ja analyysipalvelut. Näiden avulla varmistamme rekrytoitavan henkilön sopivuuden.

Ammattimaisesti hoidettu rekrytointi tuo yritykseen sopivimman saatavilla olevan henkilön ja hyvin hoidettu prosessi parantaa hakijoiden työnantajamielikuvaa pitkäksi aikaa.

Vaivaton ja ammattitaitoinen rekrytointiprosessi

Rekrytointiprosessimme on hioutunut vuosien saatossa sujuvaksi ja kaikkia osapuolia kunnioittavaksi prosessiksi. Sen tavoitteena on löytää yrityksellenne oikeat tekijät ja samalla varmistaa sujuva ja onnistunut rekrytointi. Panostamme aina avoimeen ja rehelliseen kommunikointiin kaikkien osapuolten kanssa. Pidämme sinut ajan tasalla koko prosessin ajan.

1

Ensimmäisessä vaiheessa käymme tarkasti läpi tarpeet ja tavoitteet sekä sovimme yhdessä aikataulusta. Sen jälkeen laadimme houkuttelevat työpaikkailmoitukset, kartoitamme hakijamarkkinat sekä perkaamme työnhakuportaalit ja omat verkostomme. Tarvittaessa tehostamme hakua maksullisella rekrymarkkinoinnilla, joka lisää työpaikkasi näkyvyyttä ja houkuttelee enemmän hakijoita.

2

Seuraavassa vaiheessa käymme huolellisesti läpi hakijoiden CV:t, haastattelemme potentiaaliset ehdokkaat ja teemme sovitut henkilöarvioinnit.

3

Kun olemme tehneet valintamme, esittelemme sinulle parhaat hakijat ja autamme valitsemaan sopivimman henkilön. Rekrytoinnin lopuksi saat kattavan raportin koko prosessista.

”Olen hyvin yllättynyt siitä, miten vaivattomasti ja nopeasti hakuprosessi meni läpi. Aion käyttää Amikon henkilöstöpalveluja tarpeen tullen jatkossakin. Amikon asiantuntijat selkeästi hallitsevat hommansa”

Rekrytointipalvelu on oikea vaihtoehto:

Kun etsit henkilöä, jolla täytyy olla erityisosaamista tai -kokemusta

Korkeasti koulutettujen asiantuntijoiden tai johtotehtäviin sopivien henkilöiden rekrytointi vaatii erityisosaamista ja -kokemusta myös rekrytoijalta. Teemme vuosittain satoja haastavia rekrytointeja. Käytämme siinä apuna avointa hakua, suorahakua tai niiden yhdistelmää.

Rekrytointiprosessiin voi kuulua myös tarkasti suunniteltuja ja räätälöityjä rekrytointistrategioita, kuten kohdennettua markkinointia digitaalisissa kanavissa.

Kun rekrytointitarve on jatkuva tai toistuva

Autamme sinua rakentamaan pitkäntähtäimen rekrytointistrategian, joka vastaa tarpeitasi ja tavoitteitasi. Kun rekrytointia tehdään yhdessä pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti saavutetaan tehokkaampia ja onnistuneempia rekrytointituloksia, samalla sinulta säästyy aikaa, vaivaa ja resursseja.

Kun rekrytointitarve on mittava

Tarvitsetko sata uutta työntekijää? Liiketoiminnan kasvu tai uuden liiketoiminnan aloittaminen voi tuoda mukanaan mittavia rekrytointitarpeita. Hoidamme isommatkin rekrytointitarpeet laajan verkostomme avulla ammattimaisesti ja tehokkaasti.

Kun yrityksestä puuttuu rekrytointiosaamista

Ulkoistamalla rekrytoinnin ammattilaisille minimoit virherekrytoinnin riskin ja varmistat kerralla oikeanlaisen vahvistuksen tiimiisi. Meillä on laajat verkostot, vuosien kokemus onnistuneista rekrytoinneista ja riittävät resurssit, joiden avulla hoidamme rekrytoinnin puolestasi. Sinä säästät arvokasta aikaasi ja vältät epäonnistumisia.

Rekrytointi tulossa?

Ota yhteyttä ja keskustellaan, miten voisimme parhaiten auttaa yritystäsi henkilöstöasioissa!

Ajankohtaista

Scroll to Top