In English
In English

Panasoft HR- ja palkanlaskentajärjestelmä

Panasoft -henkilöstöhallinnan ja palkanlaskennan järjestelmä helpottaa ja automatisoi henkilöstöhallinnon prosesseja. Järjestelmä skaalautuu erikokoisten yritysten tarpeisiin ja sitä käytetään laajasti varsinkin merenkulkualan yrityksissä. Vuosikymmenten kokemus ja vakiintunut asemamme markkinajohtajana tekee meistä luotettavan kumppanin.

Merenkulkualan yritysten lisäksi Panasoft soveltuu hyvin myös muihin vaativampaa järjestelmää tarvitseviin  liiketoimintoihin.

Skaalautuva ja kattava ohjelmisto yritysten henkilöstöhallintaan

Panasoft -järjestelmä soveltuu erikokoisten yritysten henkilöstöhallinnan tarpeisiin. Ohjelma sisältää toimintavarman HR-järjestelmän lisäksi sovellukset muun muassa kulujen, matkalaskutuksen, vuorosuunnittelun, työaikaseurannan ja henkilöstön vuorojärjestelyjen hoitamiseen. Voit valita moduulit, jotka sopivat parhaiten tämän hetken tilanteeseen ja laajentaa järjestelmää tarpeidesi kasvaessa.

Merenkulun vaativiin tarpeisiin

Panasoft on alun perin kehitetty isojen kauppalaivojen, rahtialusten ja risteilijöiden vaativiin henkilöstöhallinnan tarpeisiin. Olemme kehittäneet järjestelmää yhteistyössä asiakkaidemme kanssa vuosikymmeniä ja se on vakiinnuttanut paikkansa alalla, nousten markkinajohtajaksi Itämeren alueella. Henkilöstöhallinnan lisäksi tarjoamme varustamoasiakkaillemme myös palkanlaskentaa.

Suuret varustamot, kuten Tallink SiljaFinnlines, Arctia ja Wasaline ovat pitkäaisia käyttäjiämme.

Organisaatiomme kasvaessa etsimme ohjelmistoa, jonka avulla pystyisimme hoitamaan koko konsernin henkilöstöhallinnan. Vakuutuimme Panasoftista ja se korvasikin käyttöönoton jälkeen kaikki muut aiemmat käytössä olleet järjestelmät.”

Mia Hölimäki, Arctia

Panasoft tehostaa henkilöstöhallintoa

Panasoft HR-järjestelmä tarjoaa lukuisia työkaluja henkilöstöhallinnon osa-alueiden automatisointiin. Järjestelmän avulla yritykset voivat tehostaa prosessejaan ja parantaa tiedonhallintaa.

Tehokas

Järjestelmä tehostaa henkilöstöhallintoa automatisoimalla useita manuaalisia ja aikaa vieviä palkanlaskennan ja työvoimanhallinnan toimintoja. Henkilöstöhallinnossa työskentelevät voivat keskittyä rutiinien sijaan strategisempiin tehtäviin.

Monipuolisten raportointi- ja analyysityökalujen ansiosta päätöksenteko perustuu aina ajantasaiseen ja luotettavaan tietoon. Päätöksenton tueksi tarvittava tieto on myös aina oikeiden ihmisten ulottuvilla, yhdessä paikassa.

Helppokäyttöinen

Helppokäyttöisen ohjelman avulla voit hallita henkilöstöhallintoon liittyviä tehtäviä vaivattomasti. Järjestelmä toimii saumattomasti kaikilla päätelaitteilla ja tarjoaa lukuisia käytännöllisiä ominaisuuksia, jotka helpottavat päivittäistä työtäsi. Sen avulla saat nopeasti kattavan ja selkeän kuvan henkilöstön tilanteesta.

Kattava tuki

Koulutamme tarvittavat henkilöt järjestelmän käyttöön. Käyttöönoton jälkeen autamme sinua ratkaisemaan mahdolliset ongelmat mahdollisimman nopeasti ja tuemme sinua tarvittaessa järjestelmän tehokkaassa hyödyntämisessä. 

Skaalautuva

Järjestelmä on räätälöitävissä. Voit valita moduulit, jotka sopivat parhaiten tämän hetken tilanteeseen, ja laajentaa järjestelmää tarpeidesi kasvaessa – maksat vain niistä ominaisuuksista, joita todella tarvitset.

Järjestelmä integroituu saumattomasti muihin taloushallinnon ohjelmistoihin, mikä tehostaa tiedonkulkua ja prosesseja entisestään.

Luotettava

Henkilöstöhallinnon tietojen eheys eli se, että että tiedot säilyvät muuttumattomina koko niiden tallennusprosessin ajan sekä tietoturva ovat meille ensisijaisen tärkeitä.

Olemmekin kiinnittäneet tietoturvaan erityistä huomiota järjestelmää kehitettäessä. Luotettava ja turvallinen järjestelmämme varmistaa, että henkilöstötietosi ja muut arkaluontoiset tiedot säilyvät suojattuina.

Haluatko lisätietoja?

Ota yhteyttä ja sovitaan järjestelmän esittelystä.

Jukka Karvanen

Toimitusjohtaja
Scroll to Top