In English
In English

Omaatko kokemusta kylmälaiteasennuksista? Oletko motivoitunut ja ahkera alan ammattilainen? Haemme arvostetulle yhteistyökumppanillemme kokenutta KYLMÄLAITEASENTAJAA Tampereelle!

Työtehtävinäsi ovat kylmä- ja jäähdytyslaitteiden huolto-, korjaus- ja asennustyöt.

Tarjoamme monipuolisen työn arvostetussa, vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä! Tiedossa on loistoporukka ja työnkuva jossa aika ei käy pitkäksi. Kauttamme saat myös mahdollisuuden edetä alan huipputekijäksi. Teemme töitä alan tunnetuimpien toimijoiden kanssa, ja kauttamme pääset mitä moninaisempiin työtehtäviin.

Sinulta odotamme alan soveltuvaa ammattitutkintoa (sähkö-, instrumentti-, automaatio- tai LVI-alan koulutus) ja työkokemusta kylmäasentajan tehtävistä. Lisäksi sähköalan perusteiden hallinta katsotaan eduksi. Sinulla on myös oltava kylmälaiteasentajan pätevyys (y3) yli 3 kg:n kylmäaineelle sekä kokemusta juottamisesta. Olet oma-aloitteinen ja ahkera sekä haluat oppia uutta. Työssä menestymisen takaa tarkkuus työtehtävissä sekä hyvät kädentaidot.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja solmimme 6 kuukauden työsuhteen ensin sinun ja Amikon välille, jonka jälkeen toivomme sinun vakinaistuvan asiakkaamme kirjoille.

Palkkaussopimuksen mukaan.

Kolahtiko?

Toimimme asiakkaallemme rekrytointikumppanina, käsittelemme saapuvat työhakemukset sekä vastaamme ensimmäisen vaiheen haastatteluista. Jätähän hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

 


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi -sinun tarpeesi mukaisesti. Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy ja Instagramissa @amikosuomi

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy! and on Instagram @amikosuomi

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Raskaan kaluston mekaanikko

Vakituinen • Kokoaikainen
Pirkanmaa • Asennus/huolto
Haku päättyy 26.06.2024

Venäjänkielinen automekaanikko/työn vastaanottaja

Vakituinen • Kokoaikainen
Uusimaa • Asennus/huolto
Haku päättyy 28.06.2024

Hyötyajoneuvomekaanikko merkkihuoltoon Lietoon

Vakituinen • Kokoaikainen
Varsinais-Suomi • Asennus/huolto
Haku päättyy 23.06.2024

Asentaja reissuhommiin

Määräaikainen • Kokoaikainen
Päijät-Häme • Asennus/huolto
Haku päättyy 25.06.2024

Hyötyajoneuvomekaanikko merkkihuoltoon

Vakituinen • Kokoaikainen
Kymenlaakso • Asennus/huolto
Haku päättyy 27.06.2024

Kunnossapitoasentaja Lahteen

Määräaikainen • Kokoaikainen
Päijät-Häme • Asennus/huolto
Haku päättyy 27.06.2024
Scroll to Top