In English
In English

Omaatko kokemusta kylmälaiteasennuksista? Oletko motivoitunut ja ahkera alan ammattilainen? Haemme nyt arvostetulle yhteistyökumppanillemme kokenutta KYLMÄLAITEASENTAJAA Tampereelle!

Työtehtävinäsi ovat kylmä- ja jäähdytyslaitteiden huolto-, korjaus- ja asennustyöt.

Tarjoamme monipuolisen työn arvostetussa, vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä! Tiedossa on loistoporukka ja työnkuva jossa aika ei käy pitkäksi. Kauttamme saat myös mahdollisuuden edetä alan huipputekijäksi. Teemme töitä alan tunnetuimpien toimijoiden kanssa, ja kauttamme pääset mitä moninaisempiin työtehtäviin.

Sinulta odotamme alan soveltuvaa ammattitutkintoa (sähkö-, instrumentti-, automaatio- tai LVI-alan koulutus) ja työkokemusta kylmäasentajan tehtävistä. Lisäksi sähköalan perusteiden hallinta katsotaan eduksi. Sinulla on myös oltava kylmälaiteasentajan pätevyys (y3) yli 3 kg:n kylmäaineelle sekä kokemusta juottamisesta. Olet oma-aloitteinen ja ahkera sekä haluat oppia uutta. Työssä menestymisen takaa tarkkuus työtehtävissä sekä hyvät kädentaidot.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja solmimme 6 kuukauden työsuhteen ensin sinun ja Amikon välille, jonka jälkeen toivomme sinun vakinaistuvan asiakkaamme kirjoille.

Palkkaussopimuksen mukaan.

Innostuitko? Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Sähköasentajia mittarien asennuksiin Jyväskylään

Vakituinen • Kokoaikainen
Keski-Suomi • Asennus/huolto
Haku päättyy 01.10.2023

LVI-Asentajia keikkatöihin Lahden alueelle

Määräaikainen • Kokoaikainen
• Asennus/huolto
Haku päättyy 11.10.2023

Asentaja Vääksyn Konepisteelle Asikkalaan

Määräaikainen • Kokoaikainen
Päijät-Häme • Asennus/huolto
Haku päättyy 05.10.2023

Sähköasentaja Orimattilaan

Määräaikainen • Kokoaikainen
Päijät-Häme • Asennus/huolto
Haku päättyy 11.10.2023

Rengasasentajia Raisioon

Kausityöntekijä • Kokoaikainen
Varsinais-Suomi • Asennus/huolto
Haku päättyy 08.10.2023

Rengasmyyjä Karjaalle

Määräaikainen • Kokoaikainen
Uusimaa • Asennus/huolto
Haku päättyy 01.10.2023
Scroll to Top