In English
In English

Thomas-henkilöarviointien avulla löydät oikeat osaajat

Autamme asiakkaitamme onnistumaan sekä tuloksellisissa rekrytoinneissa että henkilöstön, tiimien ja organisaatioiden johtamisessa ja kehittämisessä. Henkilöarviointiemme avulla löydät tehtävään sopivat, potentiaalia omaavat osaajat ja pystyt johtamaan ja motivoimaan heitä parhaisiin tuloksiin.

Thomas International

Vuonna 1981 perustettu Thomas International on  yksi johtavista globaalisti toimivista psykometristen henkilöarviointien palveluntuottajista.  Psykometriset arviointimenetelmämme ovat tieteellisesti tutkittuja, luotettavia ja tehokkaita. Yli 32 000 organisaatiota ympäri maailmaa käyttää Thomas-arviointeja päätöksenteon tukena. Olemme Thomas Internationalin Suomen partneri.

Onnistu rekrytoinnissa

Henkilöarviointi on vertailukelpoinen ja puolueeton tapa ennustaa ehdokkaiden potentiaalia ja sopivuutta, joka puolestaan ennustaa henkilön tuloksellisuutta tehtävässä.

Thomas-henkilöarviointien avulla kartoitat luotettavasti hakijan:

  • Työkäyttäytymistä
  • Tunneälykkyyttä
  • Persoonallisuutta
  • Kognitiivista kyvykkyyttä

Rekrytointi ei kuitenkaan pääty sopivimman kandidaatin valintaan. Thomas-henkilöarviontien tarjoamien tietojen avulla voimme parantaa myös perehdytysprosessia, helpottaa uuden henkilön sopeutumista uuteen organisaatioon ja nopeuttaa työtehtävien haltuunottoa.

Henkilöstön kehittäminen

Thomas-henkilöarvioinnit auttavat tunnistamaan henkilöiden työskentelyvahvuuksia, menestyspotentiaalia ja motivaation lähteitä sekä johtamistapaa ja kehittämiskohteita. Tuloksia voidaan hyödyntää organisaation johtamis- ja yhteistyötaitojen kehittämisessä, yksilöllisten urapolkujen suunnittelussa sekä henkilöstön sitouttamisessa ja työssä jaksamisessa.

Henkilö- ja tiimiarvioinnit mahdollistavat organisaation tuloksellisemman toiminnan ja myös työhyvinvoinnin kannalta keskeisten asioiden ymmärtämisen. Arviointiemme avulla kehität henkilöstöäsi organisaatiosi tarpeista lähtien tietoisesti haluttuun suuntaan ja mahdollistat tuloksellisen johtamisen.

Helposti palveluna tai kouluttaudu käyttäjäksi

Saat meiltä Thomas-henkilöarvioinnit joko ostopalveluna tai voit itse kouluttautua arviointimenetelmien käyttäjäksi. Ota yhteyttä ja keskustellaan tarkemmin erilaisista yhteistyömalleista.

Hanna-Mari Haapanen

Liiketoimintayksikön johtaja

Thomas-henkilöarvioinnit

Tieteelliseen tutkimukseen ja psykometriaan perustuvien arviointien avulla pystyt tunnistamaan henkilöstösi vahvuudet ja auttaa heitä saavuttamaan parhaat tulokset – yhdessä ja yksilöinä. Tutustu tarkemmin arviointimenetelmiimme ja varmistetaan tiimisi menestys.

Henkilökohtaisen Profiilin Analyysi kuvaa yksilön työskentelyvahvuuksia eri työtilanteissa.

Ennakoi menestysmahdollisuudet työssä ja ymmärrä paremmin työntekijöittesi tapoja työskennellä

TEIQuen avulla voidaan tarkasti ja objektiivisesti mitata tunneälytaidollista osaamista työssä.

Mittaa henkilöstösi joustavaa älykkyyttä ja oppimiskykyä.

360-arviointi antaa objektiivisen palautteen henkilöiden toiminnasta.

Thomas Ryhmäanalyysin avulla parannat ryhmän suorituskykyä ja yhteistyötä.

Katso video

Katso miten Saka hyödyntää Thomas-henkilöarviointeja

Autokauppa Sakan menestyksen keskiössä on intohimoinen ja osaava henkilöstö. Sakalle on tärkeä valita oikeat henkilöt tiimeihinsä ja he käyttävätkin aktiivisesti Thomas- arviointeja rekryissä sekä tiimien ja esihenkilöiden kehittämisessä.

Koulutuskalenteri

Laajasta koulutusvalikoimastamme löytyy erilaisia sertifioivia asiantuntijakoulutuksia ja käyttökoulutuksia liiketoimintasi kehittämiseen. Olemme Thomas Internationalin virallinen koulutuspartneri. 

30.08.2023
31.08.2023

Sertifioivat asiantuntijakoulutukset

07.09.2023
07.09.2023

Sertifioivat asiantuntijakoulutukset

21.09.2023
21.09.2023

Sertifioivat asiantuntijakoulutukset

03.10.2023
04.10.2023

Sertifioivat asiantuntijakoulutukset

05.10.2023
05.10.2023

Käyttäjäkoulutukset

06.10.2023
06.10.2023

Käyttäjäkoulutukset

Lue myös

Scroll to Top