Tuotantotyöntekijä Haukiputaalle

Vauhdikasta tuotantotyötä Haukiputaalla! Pitkäaikainen työ –> toimi nopeasti!

Haemme asiakasyrityksellemme Versowoodille TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Haukiputaalle.

Työtä tehdään kolmessa vuorossa, joten vaihtelevilla työajoilla saat vapaata myös arkipäiville. Työssäsi toimit lavatehtaan tuotannossa. Talvipakkasillakin työskentely on miellyttävää, sillä pääset työskentelemään mukavasti sisätiloissa. Työ voi olla raskasta, joten omaathan riittävän hyvän peruskunnon ja hyvä olisi myös positiviinen asenne uuden oppimiseen. Kokemus tuotantotyöstä katsotaan eduksi mutta ei ole välttämätöntä.

Tässä hieno mahdollisuus päästä pitkäksi aikaa tuotantotyön ihmeelliseen maailmaan ja mukaan kivaan työyhteisöön!

Versowood on toiminut jo yli 70 vuotta ja on Suomen suurin yksityinen saha. Versowoodilla on vankka asema puuteollisuusalalla ja kysynnän kasvaessa haemme yksikköön lisää timanttisia tekijöitä. 

Palkkauksessa käytetään Mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimusta. Työt alkavat heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi tehtävää kohtaan ja uskot olevasi etsimämme tekijä, jätäthän hakemuksen osoitteessa www.amiko.fi! Tehtävästä lisätietoa antaa Amikolta Jani Tuppurainen, p. 050 551 0081, jani.tuppurainen@amiko.fi 

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

  • Alue: Pohjois-Pohjanmaa
  • Paikkakunta: Haukipudas, Kempele, Oulu, Oulunsalo
  • Toimiala: Teollisuus/tuotanto
  • Haku päättyy: 31.08.2022 20:59
  • Työsuhde: Määräaikainen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Palkkaus: Tes
  • Paikkojen määrä: 3
  • Työ alkaa: heti sopivan henkilön löydyttyä
  • Ilmoitusnumero: 42129435

Hae tätä työpaikkaa!

Kysy lisää

Jani Tuppurainen
Henkilöstökonsultti
0505510081
jani.tuppurainen@amiko.fi