Etsitkö uusia tuulia? Oletko metallialan kokenut konkari tai alalle juuri valmistunut? Olet kiinnostunut erilaisista ohjelmistoista? Vuorotyö sopii elämäntilanteeseesi? Innokas aloittamaan jotain uutta? Hienoa! Meillä saattaa olla sinulle töitä, lue lisää ja hae heti!

Etsimme asiakkaallemme Lojer Oy:lle CNC-KONEISTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Sastamalaan.

Lojer on yli 100-vuotias kotimainen yritys, joka on tunnettu laadukkaista sairaala-hoitokalusteistaan. Yritys on myös tunnettu vakavaraisuudestaan ja arvostettuna työnantajana. Heidän tuotteitaan on käytössä yli 115 maassa ympäri maailman ja he ovat pohjoismaiden suurin yritys alallansa.

Työtehtäviäsi ovat mm. erilaisten osien koneistustyöt CNC-ohjatuilla koneilla. (Dmg Mori, Kitamura, Okuma, Nakamura). Työssäsi huolehdit myös laadunvalvonnasta, sekä koneiden ja laitteiden huollosta.

Asiakkaamme arvostaa alan soveltuvaa koulutusta sekä ohjelmointiosaamista. Olet tarkka ja huolellinen työsi jäljestä sekä sinulla on tiimityöskentelytaidot kunnossa. Työssä menestymisen edellytyksenä on positiivinen asenne työntekoa kohtaan, halu oppia uutta eikä huumorintajustakaan ole haittaa.

Työssä edellytetään valmiutta 2-vuorotyöhön. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kuuntelemme mielellämme palkkatoiveesi.

Kolahtiko? Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Hae tätä työpaikkaa!

  • Alue: Pirkanmaa, Satakunta
  • Paikkakunta: Hämeenkyrö, Huittinen, Kankaanpää, Kokemäki, Luvia, Nokia, Pori, Punkalaidun, Sastamala, Ulvila, Urjala, Ylöjärvi
  • Toimiala: Teollisuus/tuotanto
  • Haku päättyy: 06.12.2022 22:00
  • Työsuhde: Vakituinen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Paikkojen määrä: 1
  • Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
  • Ilmoitusnumero: 48353440