In English
In English

Haemme reippaita TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ Pälkäneelle.

Etsimme asiakasyrityksellemme Pälkäneelle motivoitunutta ja kehittymishaluista tuotantotyöntekijää liittymään joukkoomme. Asiakasyritys on valtakunnallisesti toimiva yritys, joka keskittyy puu elementtien rakentamiseen. Etsimme henkilöä, joka ei pelkää tarttua toimeen, on valmis oppimaan uutta ja haluaa kasvaa kanssamme.

Työtä tehdään tuotannon erivaiheissa. Talvipakkasillakin työskentely on miellyttävää, sillä työtä tehdään sisätiloissa. Työ on fyysisesti raskasta, jossa on paljon toistoa ja vaatii pitkäjänteisyyttä. Hakemallamme henkilöllä on hyvä fyysinen kunto, motivaatiota työtä kohtaan ja asenne oppia uutta sekä kehittää itseään ja ainakin LIHAKSIAAN.

Arvostamme puualan tai rakennusalan koulutusta, mutta olet voinut saada oppisi myös muilta aloilta. Aikaisempi kokemus tuotannon töistä, pyöräkuormaajan ajotaito tai piirustustenlukutaito on sinulle eduksi, mutta ei välttämätöntä.

Tarjoamme monipuolisen työn arvostetun työnvälittäjän kautta ja mahdollisuuden edetä alan huipputekijäksi. Teemme töitä teollisuuden tunnetuimpien toimijoiden kanssa, ja kauttamme pääset mitä moninaisempiin työtehtäviin eri toimialoille.

Puualan tai rakennusalan koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Työ on 2-vuorotyötä ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Palkkaus puusepänteollisuuden TES:n mukaan. Perehdytysjakson eli 2 ensimmäisen viikon aikana palkka 11,00e/h ja tämän jälkeen vähintään 12e/h. Huomioimme aikaisemman kokemuksen ja osaamisen. Palkassa huomioidaan lisäksi tuotantopalkkiot.

Kiinnostuitko??

Siinä tapauksessa, jätä hakemuksesi verkkosivujemme www.amiko.fi kautta palkkatoiveesi kera ja nappaa itsellesi uusi mielenkiintoinen työpaikka ja mahdollisuus kehittyä urallasi! Lisätietoja antaa Amikon Johanna p. 050 3780432.


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Tuotantotyöntekijä Lieksaan

Määräaikainen • Kokoaikainen
Pohjois-Karjala • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 05.05.2024

Tuotantotyöntekijöitä Pyhtäälle

Vakituinen • Kokoaikainen
Kymenlaakso • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 02.05.2024

Elintarviketyöntekijä, Valkeakoski

Määräaikainen • Kokoaikainen
Pirkanmaa • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 02.05.2024

Metalliasentaja Kouvolaan

Määräaikainen • Osa-aikainen
Kymenlaakso • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 02.05.2024

Kesätöihin teollisuuden pariin Sastamalaan

Määräaikainen • Kokoaikainen
Pirkanmaa • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 05.05.2024

Tulityövahti Kilpilahti Porvoo

Määräaikainen • Kokoaikainen
Itä-Uusimaa • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 28.04.2024
Scroll to Top