In English
In English

Etsimme asiakkaallemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Hauholle.

Etsimme asiakasyrityksellemme Hauholle motivoitunutta ja kehittymishaluista tuotantotyöntekijää liittymään joukkoomme. Asiakasyritys on maailmanlaajuisesti toimiva yritys, joka keskittyy ympäristöystävällisten pakkausratkaisujen kehittämiseen ja tuottamiseen. Etsimme henkilöä, joka ei pelkää tarttua toimeen, on valmis oppimaan uutta ja haluaa kasvaa kanssamme.

Työtä tehdään tuotannon erivaiheissa. Talvipakkasillakin työskentely on miellyttävää, sillä työtä tehdään sisätiloissa. Työ on fyysisesti raskasta, jossa on paljon toistoa ja vaatii pitkäjänteisyyttä. Hakemallamme henkilöllä on hyvä fyysinen kunto, motivaatiota työtä kohtaan ja asenne oppia uutta sekä kehittää itseään ja ainakin LIHAKSIAAN.

Arvostamme puualan tai rakennusalan koulutusta, mutta olet voinut saada oppisi myös muilta aloilta. Aikaisempi kokemus tuotannon töistä, pyöräkuormaajan ajotaito tai piirustustenlukutaito on sinulle eduksi, mutta ei välttämätöntä.

Kuuntelemme mielellämme palkkatoiveesi. Työt alkavat heti sopivan hakijan löydyttyä.

Kolahtiko? Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

CNC-koneistaja Lahteen

Määräaikainen • Kokoaikainen
Päijät-Häme • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 14.12.2023

Tuotannon työntekijä Arctic Machine Oy:lle

Määräaikainen • Kokoaikainen
Keski-Suomi • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 10.12.2023

Tuotannon työntekijöitä Arctic Machine Oy:lle

Määräaikainen • Kokoaikainen
Keski-Suomi • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 10.12.2023

Korkeapaineruiskumaalari pääkaupunkiseudulle

Määräaikainen • Kokoaikainen
Uusimaa • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 09.12.2023

Haemme Laserleikkaajaa Porvooseen

Määräaikainen • Kokoaikainen
Itä-Uusimaa • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 17.12.2023

Eristäjä

Määräaikainen • Kokoaikainen
Pohjois-Pohjanmaa • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 17.12.2023
Scroll to Top