Elintarviketyöntekijä

Elintarviketyöntekijä haussa Ulvilaan.

Haemme asiakasyrityksellemme reippaita elintarviketyöntekijöitä panini- ja ohutleipärullakeittiöön Ulvilaan. Työnkuva on pääasiassa tuotantotyötä elintarvikelinjalla, sekä valmiiden tuotteiden pakkaamista. 

Työ alkaa elokuussa vuoden määräaikaisella työsopimuksella.

Hakemamme henkilö on reipas, ahkera ja oma-aloitteinen sekä omaa positiivisen asenteen. Arvostamme tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Elintarvikealan koulutus tai aikaisempi työkokemus elintarvikealalta on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Tehtävässä pärjää parhaiten henkilö, joka nauttii asioiden aikaan saamisesta ja on motivoitunut työn tekemiseen.

Työ on seisomatyötä, joten hyvä fyysinen kunto on eduksesi tehtävässä suoriutumiseen. Lisäksi työssä vaaditaan hygieniapassia, ja salmonellatodistus tulee toimittaa ennen töiden aloitusta. Työskentely-ympäristö on viileä, +6-asteinen, tuotantotila.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa maanantaista perjantaihin. Viikoittainen työaika on 20-40 tuntia ja työaika sijoittuu klo 5:30-00:00 välille.

Mikäli uskot olevasi hakemamme henkilö, jätäthän hakemuksesi verkkosivujemme kautta tai ole suoraan yhteydessä meihin, Lilja p. 050 5300556 / lilja.tikka@amiko.fi tai Kati p. 050 5110479 / kati.laine@amiko.fi.

Haastatteluun kutsuttaviin olemme yhteydessä puhelimitse jo hakuaikana.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

  • Alue: Satakunta
  • Paikkakunta: Pori, Ulvila
  • Toimiala: Teollisuus/tuotanto
  • Haku päättyy: 14.08.2022 21:00
  • Työsuhde: Määräaikainen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Palkkaus: Elintarvikealan tes
  • Paikkojen määrä: 5
  • Työ alkaa: Elokuussa
  • Ilmoitusnumero: 43337839

Hae tätä työpaikkaa!