Laatoittaja

Ammattitaitoinen Laatoittaja huoneistoremonttien pariin.

Oletko laatoituksen moniosaaja, jolla on runsaasti kokemusta vaativista laatoitustöistä? Miltä kuulostaisi uusi työ huoneistoremonttikohteiden parissa? Jatka lukemista, saatamme tarvita juuri sinua! 

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista LAATOITTAJAA työskentelemään huoneistoremonttikohteiden parissa. Työtehtäviisi kuuluvat erilaiset laatoitustyöt vaihtuvissa kohteissa. Edellytämme sinulta alan koulutusta sekä aiempaa työkokemusta laatoittajan töistä, unohtamatta joustavaa asennetta ja halua sitoutua työhön pidemmäksi aikaa. Työn luonne edellyttää B-ajokorttia sekä työturvallisuuskorttia, joten löytyväthän ne takataskustasi. Vedeneristyssertifikaatti ei ole pakollinen.

Työsuhde on määräaikainen, ja työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Ammattilaiselle on tarjolla pidempi työsuhde monipuolisten työtehtävien parissa! 

Mikäli paikka herätti kiinnostuksesi ja uskot olevasi etsimämme tyyppi, täytä hakemus verkkosivuillamme www.amiko.fi pikimmiten ja nappaa itsellesi uusi työ! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Amikon Mika, 0504632668, mika.niemi@amiko.fi

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

  • Alue: Kymenlaakso, Päijät-Häme
  • Paikkakunta: Artjärvi, Iitti, Kouvola
  • Toimiala: Rakennus- ja purkuala
  • Haku päättyy: 08.12.2021 21:59
  • Työsuhde: Määräaikainen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Paikkojen määrä: 1
  • Työ alkaa: Sopivan henkilön löydyttyä
  • Ilmoitusnumero: 31096556

Hae tätä työpaikkaa!

Kysy lisää

Mika Niemi
Henkilöstökoordinaattori
050 463 2668
mika.niemi@amiko.fi