In English
In English

Haemme asiakkaallemme Tip Trailer Services Finland Ab'lle vakavaraiseen, ja kansainväliseen yritykseen hyötyajoneuvomekaanikkoja Mercedes-Benz ja Ivecon merkkihuoltoon pitkäaikaisiin työsuhteisiin Kotkaan. Uusi korjaamo on valmistunut keväällä 2023, ja korjaamolla on käytössä alan uusimmat laitteet ja diagnostiikka. Uuden korjaamon myötä lisäkäsien tarve nousee kokoajan, ja tarjolla on pitkäaikainen työ! 

TIP Trailer Service on yksi Euroopan johtavista yrityksistä, joka on erikoistunut kuorma-autojen ja perävaunujen leasingiin, vuokraukseen, huoltoon ja korjaukseen sekä tarjoaa muita lisäarvopalveluita ja ratkaisuja kuljetus- ja logistiikka-asiakkaille ympäri Eurooppaa.

Toivomme sinulta kokemusta raskaankaluston huolto- ja korjaustöistä. Työssä menestyäkseen tarvitaan myös hyvää asennetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja halua oppia uutta! Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset raskaankaluston huolto- ja korjaustehtävät. Huollettavat koneet ovat pääsääntöisesti paketti-, kuorma-autoja ja perävaunuja. Työtä tehdään kahdessa vuorossa klo 7.00-15:00 ja 14:00-22:00 arkisin.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi jatkuvasti merkki organisaation puitteissa. Lisäksi tarjoamme koeajan jälkeen liikuntaseteli edun, laajan työterveyden sekä pitkäaikaisen työpaikan, jossa viihtyä.

Jos koet olevasi oma-aloitteinen, huolellinen sekä hyvä tiimipelaaja jätä hakemus pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai suoraan kristiine.liiv@amiko.fi Liitä hakemukseesi mahdollinen CV sekä palkkatoive. 


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi -sinun tarpeesi mukaisesti. Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy ja Instagramissa @amikosuomi

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy! and on Instagram @amikosuomi

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Autonasentaja pikahuoltotehtäviin Ouluun kesäksi

Kesätyöntekijä • Kokoaikainen
Pohjois-Pohjanmaa • Asennus/huolto
Haku päättyy 05.05.2024

Rengasasentaja

Kausityöntekijä • Kokoaikainen
Keski-Suomi • Asennus/huolto
Haku päättyy 27.04.2024

Autonasentaja pikahuoltoon Hämeenlinnaan kesäksi

Kesätyöntekijä • Kokoaikainen
Kanta-Häme • Asennus/huolto
Haku päättyy 01.05.2024

Huoltotyöntekijä avustaviin tehtäviin kesäksi

Kesätyöntekijä • Kokoaikainen
Uusimaa • Asennus/huolto
Haku päättyy 27.04.2024

Metallityontekijä raskaankaluston laiteasennuksiin

Vakituinen • Kokoaikainen
Päijät-Häme • Asennus/huolto
Haku päättyy 25.04.2024

Raskaan kaluston mekaanikko

Vakituinen • Kokoaikainen
Pirkanmaa • Asennus/huolto
Haku päättyy 23.04.2024
Scroll to Top