In English
In English

Amiko-konserni toimii valtakunnallisesti ja on yksi nopeimmin kasvava henkilöstöpalvelualan yritys.

Rakennusliiketoimintamme kasvaessa etsimme HENKILÖSTÖKONSULTTIA Helsingin toimipisteeseemme.

Otatko haasteen vastaan ja heittäydyt mukaan hurtilla huumorilla varustettuun rekrytointitiimiimme?

Työsi sisältää henkilöstön rekrytointitoimeksiantojen täyttämistä rakennusalalla toimiviin asiakasyrityksiimme. Työ on itsenäistä, mutta toimintasi tukena on koko Amiko-organisaation ammattitaito. Toimenkuvaasi sisältyvät työhaastattelut, työsopimuksien tekeminen ja yleiset henkilöstöhallinnolliset tehtävät. Asiakkuudet painottuvat rakennustoimialalle, joten toivomme sinulta aikaisempaa sen alan kokemusta.

Toivomme sinun olevan iloinen ja aikaansaava, etkä säikähdä hurttiakaan huumoria. Olet ulospäinsuuntautunut, energinen, ja pystyt luontevasti kommunikoimaan niin työntekijöiden kuin asiakkaidenkin kanssa. Pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja otat vastuun työstäsi. Myyntihenkisyys työssä on ehdottomasti etuus. Työ edellyttää myös joustavuutta työaikojen suhteen ja et säikähdä vauhdikasta työtahtia. Me Amikolaiset laitamme itsemme joka päivä likoon asiakkaidemme ja työntekijöidemme puolesta, joten oletamme sinunkin toimivan niin.

Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen sekä iloisen ja rennon työilmapiirin, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä huippuosaajaksi yhdessä meidän kanssamme. Kasvavassa yrityksessä sinulla on hyvät mahdollisuudet näyttää kyntesi ja edetä urallasi.

Mikäli tunnistat itsesi ja koet, että meillä olisi annettavaa toisillemme, niin jätä hakemuksesi pikimmiten verkkosivuillamme palkkatoivoineen. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Karimaa p. 040 903 3273 tai Anne Viinamäki p. 050 463 2649.


Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Asiakaspalvelutyöntekijä

Määräaikainen • Kokoaikainen
Varsinais-Suomi • Toimistotyö
Haku päättyy 22.05.2024

Controller Helsinkiin

Vakituinen • Kokoaikainen
Uusimaa • Toimistotyö
Haku päättyy 26.05.2024
Scroll to Top