In English
In English

Asiakkaamme on huolintaan, overseas-toimintoihin ja lämpösäädeltyihin kuljetuksiin erikoistunut suomalainen kuljetus- ja varastointikonserni. Kasvava yhtiö tuottaa laadukkaita logistiikkapalveluja sekä kokonaisvaltaisia ratkaisuja erikoistuotteille kotimaassa ja ulkomailla.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme CONTROLLERIA Helsinkiin. Valittu henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyritykseen ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. 

Tehtäviin kuuluu mm. tuottaa taloudellista tietoa ja laatia toimenpidesuosituksia organisaation johdolle, liiketoiminnan ja markkinoiden kehittymisen seuraaminen, budjetointiin osallistuminen sekä ostotoimintojen yhtenäistäminen. Huomaathan, että tehtävässä ei ole etätyömahdollisuutta.

Hakemamme henkilö on jo kerryttänyt kokemusta vastaavista tehtävistä ja on valmis haasteisiin ja oppimaan uutta. Parhaimmillaan roolisi kasvaa yrityksen kasvun mukana!  Tehtävä edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyvää IT-osaamista, mm. talousjärjestelmien tuntemusta, sekä oman auton käyttömahdollisuutta työn sisältäessä satunnaista matkustamista. Olet hyvä tiimityöskentelijä ja mukaudut helposti monenlaisiin tilanteisiin ja muutoksiin. Omaat kykyä itsenäiseen toimintaan, sitoutuneisuutta, halua ja valmiutta kehittyä työntekijänä ja toimia osana yrityksen kehitystiimiä.

Tarjoamme sinulle hyvät edellytykset työskennellä ja kehittyä alallaan merkittävän ja jatkuvasti kasvavan yhtiön palveluksessa sekä mahdollisuutta edetä ja kehittyä monipuoliseksi talousosaajaksi innostavassa, kannustavassa ja hyväntuulisessa työyhteisössä.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus sivuillamme www.amiko.fi ja lisää mukaan kuukausipalkkatoiveesi. Otamme yhteyttä haastatteluun valittuihin. Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Amikon Jukkaan, p. 050 5894264, jukka.santala@amiko.fi.


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Henkilöstökonsultti rakennus -toimialalle

Vakituinen • Kokoaikainen
Uusimaa • Toimistotyö
Haku päättyy 25.05.2024

Asiakaspalvelutyöntekijä

Määräaikainen • Kokoaikainen
Varsinais-Suomi • Toimistotyö
Haku päättyy 22.05.2024
Scroll to Top