In English
In English

Haemme asiakkaallemme Lahden Nastolaan liikkuvaan työhön asentajaa uusien koneiden asennuksiin ja huoltoasennuksiin.

Tulevassa työssäsi sinun päiväsi tulevat koostumaan muun muassa elintarvikekoneiden ja linjastojen asennuksista sekä viankorjaus -ja huoltotehtävistä asiakasyritysten tehdastiloissa. Työsi tulee olemaan liikkuvaa, joten mikään työpäivä ei ole keskenään samanlainen vaihtuvien maisemien ansiosta. Työt alkavat sopimuksen mukaan, ja työllistyt ensin Amikon kautta 6 kk pituiseen työsuhteeseen, jonka jälkeen työllistyt asiakasyrityksen kirjoille. Palkkaus on neuvoteltavissa osaamisesi mukaan. Sinua odottaa pitkäaikainen työ rautaisten ammattilaisten tiimissä, missä pääset kehittymään alasi huippuosaajaksi. Mikäli tämä kuulostaa hyvältä, jatka lukemista!

Voit olla etsimämme tekijä, mikäli omaat kokemusta koneasennuksista sekä mahdollisesti kuljettimien asennuksista. Tehtävässä vaaditaan hitsaustaitoja myös, ei tarvitse olla luokkahitsaaja. Käytössä pääsääntöisesti mig- ja tig-hitsausmenetelmät. Jos sinulta löytyy sähkötyöosaamista on ehdottamasti eduksi. Työhön pääset heti hyvin sisään, jos sinulla on mekaniikan tuntemusta. Kuvienlukutaitoa vaaditaan asennuksilla.

Työn luonteen vuoksi sinulta tulee löytyä B-ajokortti, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksesi. Työturvakortti ja tulityökortti ovat pakollisia, sekä hygieniapassi suoritetaan viimeistään töiden alkaessa sillä tulet työskentelemään pääsääntöisesti elintarvikealan asiakasyritysten tiloissa. Tässä työssä pärjää huolellinen, rauhallinen ja asiakaspalveluhenkinen tekijä, joka luovii sujuvasti tiensä onnistumisiin ongelmiakin kohdatessaan. Ongelmanratkaisutaidosta on suuresti apua tehtävässä.

Työt alkavat runsaalla perehdytysjaksolla tehtaan tiloissa Nastolassa, jossa pääset tutustumaan tuotteisiin ja työkavereihisi.. Tämän jakson pituus vaihtelee osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Tämän jälkeen olet enemmän reissussa ympäri Suomea asennus- ja huoltotehtävissä. Keikkojen pituudet vaihtelevat yhdestä päivästä aina 4 viikkoon asti. Kun siirryt asiakkaamme kirjoille, tulee myös ulkomaiden asennukset mukaan tehtäviisi.

Jos tunnistat itsesi kuvauksesta ja tämä kuulostaa sinun uudelta työltäsi, lähetä hakemuksesi pikimmiten.


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi -sinun tarpeesi mukaisesti. Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy ja Instagramissa @amikosuomi

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy! and on Instagram @amikosuomi

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Ammattitaitoinen LVI-/Putkiasentaja Vantaalle

Määräaikainen • Kokoaikainen
Uusimaa • Asennus/huolto
Haku päättyy 26.05.2024

Sähköasentajia mittarien asennuksiin Joensuuhun

Määräaikainen • Kokoaikainen
Pohjois-Karjala • Asennus/huolto
Haku päättyy 26.05.2024

Kylmälaiteasentaja

Vakituinen • Kokoaikainen
Pirkanmaa • Asennus/huolto
Haku päättyy 02.06.2024

Raskaan kaluston mekaanikko

Vakituinen • Kokoaikainen
Pirkanmaa • Asennus/huolto
Haku päättyy 28.05.2024

Hyötyajoneuvomekaanikko merkkihuoltoon

Vakituinen • Kokoaikainen
Kymenlaakso • Asennus/huolto
Haku päättyy 28.05.2024

Sähköasentaja

Määräaikainen • Kokoaikainen
Pohjois-Pohjanmaa • Asennus/huolto
Haku päättyy 26.05.2024
Scroll to Top