In English
In English

Etsimme nyt SÄHKÖASENTAJAA Voimatelille Hämeenlinnaan, oletko etsimämme tekijä?

Haemme nyt reippaalla asenteella varustettuja, itsenäisessä työssä viihtyviä, mittariasentajia Hämeenlinnaan. Työssä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. 

Voimatel tuottaa tieto- ja sähköverkkoja sekä niitä tukevia ratkaisuja, elinkaaripalveluita ja järjestelmiä. Voimatel pyrkii kohti hiilineutraalia ja vastuullista yhteiskuntaa ilmastolle ystävällisten energiaratkaisujen avulla. Tavoitteena on mahdollistaa kaikkien tarvitsemat yhteydet, palvelut ja elämisen vapaus. 

Työtehtäviin kuuluu sähkömittareiden vaihto- ja käyttöönottotyöt yksityis- ja yritysasiakkaiden tiloissa, joten pieni määrä asiakaspalveluhenkisyyttä tulee sinusta löytyä. Tarjoamme työhön tarvittavat nykyaikaiset työvälineet. 

Sinä olet asiakaspalveluhenkinen ja joustava sähköalan ammattilainen. Sinulta löytyy työturvakortti ja sähkötyökortti. Edellytämme myös hätäensiapukorttia, tai ainakin valmiutta suorittaa se verkkokoulutuksena. Odotamme sinulta reipasta asennetta ja motivaatiota työtä kohtaan, sekä osaamista tukiasema- ja laitetekniikoista. Myös hyvä fyysinen kunto ja sujuva suomenkielentaito auttavat menestymään työssä. Olethan tarvittaessa matkustusvalmis ja omaathan B-luokan ajokortin. Toivomme hakemuksia myös kokeneemmilta asentajilta, joilla on kykyä suorittaa epäsuorien mittareiden asennuksia ja muita erityistehtäviä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, jossa pääset toimimaan sekä itsenäisesti että osana huipputyöporukkaa. Tehtävässä pääset  kehittämään itseäsi ja omaa ammattitaitoasi. Käytössäsi ovat loistavat työvälineet ja osaavan tiimisi tuki. Hyvällä tekijällä on myös mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

– Työ on jaksotettu niin, että tehdään 6 kertaa 12 h/päiviä jaksossa ja sitten viikko vapaata. 

– TES:n mukaisen palkan lisäksi käytössä olevan suoriteperusteisen, sekä kannustavan urakkapalkkiomallin

Kolahtiko? Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Tarmo Laakso 0505532819,  s-posti tarmo.laakso@amiko.fi ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Ammattitaitoinen Koneasentaja Nastolaan

Määräaikainen • Osa-aikainen
Päijät-Häme • Asennus/huolto
Haku päättyy 13.12.2023

Sähköasentaja mittarien asennuksiin Hämeenlinnaan

Vakituinen • Kokoaikainen
Kanta-Häme • Asennus/huolto
Haku päättyy 07.12.2023

Sähköasentaja mittarien asennuksiin Hämeenlinnaan

Vakituinen • Kokoaikainen
Kanta-Häme • Asennus/huolto
Haku päättyy 09.12.2023

Automaatioasentaja, Sähköasentaja

Määräaikainen • Kokoaikainen
Uusimaa • Asennus/huolto
Haku päättyy 10.12.2023

Huoltoasentaja Pääkaupunkiseudulle

Määräaikainen • Kokoaikainen
Uusimaa • Asennus/huolto
Haku päättyy 09.12.2023

Ammattitaitoinen LVI-/Putkiasentaja Espooseen

Määräaikainen • Kokoaikainen
Uusimaa • Asennus/huolto
Haku päättyy 10.12.2023
Scroll to Top