In English
In English

Etsimme asiakasyrityksellemme Pyhtäälle motivoituneita ja kehittymishaluisia tuotantotyöntekijöitä liittymään joukkoon. Asiakasyritys on maailmanlaajuisesti toimiva yritys, joka keskittyy ympäristöystävällisten pakkausratkaisujen kehittämiseen ja tuottamiseen. Tuotannon kasvaessa etsimme henkilöitä, jotka eivät pelkää tarttua toimeen, ja ovat valmiita oppimaan uutta ja haluaa kasvaa kanssamme.

Eduksesi katsotaan kädentaidot, sillä työtä tehdään pitkälti käsityönä. Lisäksi käytössä on myös muun muassa robottinaulaimia yms, joita työntekijät operoi. Työ sisältää tuotantoprosessiin osallistumista, sekä pakkausratkaisujen valmistusta. Työssä on ensiarvoisen tärkeää noudattaa turvallisuusmääräyksiä, sekä työturvallisuutta koskevia ohjeistuksia. Eduksi katsotaan myös työturvallisuuskortti.

Tarjoamme vakaan työn, mielekkään työympäristön sekä mukavan työyhteisön. Palkkaus puusepänteollisuuden työehtosopimuksen mukainen. Työt alkavat sopimuksen mukaan pitkin kevättä porrastetusti. Työtä tehdään 2-vuorotyönä. 

Jos olet valmis haastamaan itsesi, oppimaan uutta ja haluat olla osa menestystarinaa, lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulomakkeen kautta verkkosivuillamme www.amiko.fi Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, ja täytämme paikkoja sitä mukaan. 

Tule mukaan tiimiimme ja auta meitä luomaan kestäviä ratkaisuja tulevaisuuteen!


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi -sinun tarpeesi mukaisesti. Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy ja Instagramissa @amikosuomi

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy! and on Instagram @amikosuomi

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Tuotantotyöntekijä Lieksaan

Määräaikainen • Kokoaikainen
Pohjois-Karjala • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 05.05.2024

Elintarviketyöntekijä, Valkeakoski

Määräaikainen • Kokoaikainen
Pirkanmaa • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 02.05.2024

Tuotantotyöntekijä Haukiputaalle

Määräaikainen • Kokoaikainen
Pohjois-Pohjanmaa • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 05.05.2024

Metalliasentaja Kouvolaan

Määräaikainen • Osa-aikainen
Kymenlaakso • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 02.05.2024

Kesätöihin teollisuuden pariin Sastamalaan

Määräaikainen • Kokoaikainen
Pirkanmaa • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 05.05.2024

Tulityövahti Kilpilahti Porvoo

Määräaikainen • Kokoaikainen
Itä-Uusimaa • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 28.04.2024
Scroll to Top