Haemme asiakkaallemme VAIHETYÖNTEKIJÄÄ Ruovedelle pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Oletko näppäri käsistäsi? Olet tiimityöskentelijä, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn? Kaipaatko vakautta elämään? Olisiko pitkäaikainen työsuhde kiikarissa? Hienoa! Meillä saattaisi olla sinulle töitä, lue lisää ja hae jo tänään!

Tässä työssä keskityt yhteen työvaiheeseen kerrallaan, jossa vaaditaan hyvää peruskuntoa. Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla sillä sinut perehdytetään tehtävään. Tärkeintä on halu ja motivaatio tehdä työtä.

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, ahkera ja hänellä pysyy myös työkalut kädessä. Huomiot muut tiimissäsi ja tulet töihin ajoissa.

Aluksi työskentelet kauttamme 6 kk:tta, jonka jälkeen hyvällä työntekijällä on mahdollista siirtyä yrityksen omaksi työntekijäksi.

Työtä tehdään maanantaista perjantaihin kahdessa vuorossa.

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Kolahtiko? Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi työ!

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Hae tätä työpaikkaa!

  • Toimiala: Teollisuus/tuotanto
  • Haku päättyy: 29.11.2022 22:00
  • Työsuhde: Vakituinen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Paikkojen määrä: 1
  • Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
  • Ilmoitusnumero: 47935359