Tuotantotyöntekijä

Haemme asiakasyrityksellemme Versowoodille TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Riihimäelle.

Haemme asiakasyrityksellemme Versowoodille TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Riihimäelle.

Versowood on toiminut jo yli 70 vuotta ja on Suomen suurin yksityinen saha. Versowoodilla on vankka asema puuteollisuusalalla ja kysynnän kasvaessa haemme yksikköön lisää timanttisia tekijöitä. Riihimäen pisteessä on tällä hetkellä n. 150 työntekijää ja työtä tehdään keskeytyvässä 3-vuorossa jolloin työajat sijoittuvat maanantain ja lauantain välille. Vaihtelevilla työajoilla Sinulla jää vapaata aikaa myös arkipäiville.

Työssäsi teet puukelojen kokoonpanoa. Talvipakkasillakin työskentely on miellyttävää, sillä työtä tehdään sisätiloissa. Työ on fyysisesti raskasta, jossa on paljon toistoa ja vaatii pitkäjänteisyyttä. Hakemallamme henkilöllä on hyvä fyysinen kunto, motivaatiota työtä kohtaan ja asenne oppia uutta sekä kehittää itseään ja ainakin LIHAKSIAAN. Puualan tai rakennusalan koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Työpaikka on savuton paloturvallisuussyistä ja tupakointi on sallittua ainoastaan ruokatauolla, jolloin alueelta tulee poistua.

Palkkauksessa käytetään Mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimusta. Työt alkavat heti sopivan hakijan löydyttyä.

Kolahtiko? Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

  • Alue: Kanta-Häme, Uusimaa
  • Paikkakunta: Hausjärvi, Hyvinkää, Janakkala, Loppi, Riihimäki
  • Toimiala: Teollisuus/tuotanto
  • Haku päättyy: 24.08.2022 21:00
  • Työsuhde: Vakituinen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Paikkojen määrä: 3
  • Työ alkaa: heti sopivan henkilön löydyttyä
  • Ilmoitusnumero: 43699786

Hae tätä työpaikkaa!