In English
In English

Haemme asiakkaallemme Vierumäki Sports Oy:lle reippaita ravintolatyöntekijäitä monipuolisiin tehtäviin. 

Vierumäki tarjoaa monipuolisia ravintolapalveluita ympäri vuoden erilaisille asiakasryhmille monissa toimipisteissä. Ravintolatyöntekijänä työtehtäviisi kuuluu mm. asiakaspalvelu, salin avustavat tehtävät, astioiden kerääminen ja yleinen siisteyden ylläpito. Tässä tehtävässä tekijältä toivomme asiakaspalveluhenkisyyttä, kykyä työskennellä itsenäisesti sekä hyvää paineensietokykyä. Ravintolatyöntekijänä työskentelet erilaisten tapahtumien, kattausten ja ruokailuiden parissa eri pisteissä, huolehtien asiakkaiden viihtymisestä ja palvelun laadusta. Toivomme tekijältä aikaisempaa kokemusta ravintola alalta ja/tai alan koulutusta.

Palkkaus sopimuspalkka, huomioiden työntekijän aikaisempi kokemus ja osaaminen. Työn laatu on määräaikainen touko-syyskuulle ja keskimääräinen viikkotyöaika on 90 h/3vko. Työtä tehdään ma-su monessa vuorossa, joten tästä syystä jousto työaikojen suhteen on eduksi. Työt alkavat sopimuksen mukaan viimeistään toukokuussa ja sopivilla tekijöillä on mahdollisuus jatkaa pidempään. Vierumäelle pääset hyvin julkisilla kulkuneuvoilla mutta oman auton käyttö helpottaa liikkumista vaihtuvissa vuoroissa. 

Vierumäen työntekijöille on tarjolla erinomaisia henkilökuntaetuja, kuten edullista majoitusta ja liikuntapalveluiden käyttöä, saunojen käyttöä ym. vaihtuvia etuja sesongin mukaisesti. 

Vierumäellä on avoinna paljon muitakin paikkoja kuten tarjoilijoita, kokkeja ja keittiöapulaisia, joten katso kaikki avoimet paikat Amikon sivulta! 

Jos koet olevasi etsimämme tekijä, jätä hakemus verkkosivuillamme www.amiko.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Amikon Viivi, 0503589606 tai viivi.teppinen@amiko.fi.


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi -sinun tarpeesi mukaisesti. Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy ja Instagramissa @amikosuomi

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy! and on Instagram @amikosuomi

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Lounaskokki Lahteen

Määräaikainen • Osa-aikainen
Päijät-Häme • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 12.06.2024

Blokkareita Lahden alueelle

Määräaikainen • Osa-aikainen
Päijät-Häme • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 12.06.2024

Avoin haku ravintola-alan tehtäviin Helsinkiin

Määräaikainen • Kokoaikainen
Uusimaa • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 09.06.2024

Kokeneita baarityöntekijöitä Helsingin keskustaan

Vakituinen • Osa-aikainen
Uusimaa • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 09.06.2024

Ravintolatyöntekijä McDonald's, Kotka

Määräaikainen • Osa-aikainen
Kymenlaakso • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 11.06.2024

Ravintolatyöntekijä McDonald's, Jumalniemi

Määräaikainen • Osa-aikainen
Kymenlaakso • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 12.06.2024
Scroll to Top