In English
In English

Haemme asiakkaallemme kokkia vakituiseen työsuhteeseen Kouvolaan!

Asiakkaan ravintola on tunnettu laadukkaista ja puhtaista raaka-aineista, jossa sydämen asiana on Aidot ruokailuelämykset. Laadukas lounas, jossa kaikki lähtee tuoreista sesongin raaka-aineista on palkittu jo kolmesti Suomen parhaaksi lounaspaikaksi! Haemme nyt intohimoista kokkia loistavaan työporukkaan, jossa sinut otetaan avosylin vastaan tiiviiseen työyhteisöön. Jos suhtaudut ruoanlaittoon sekä asiakaskokemuksien luontiin intohimoisesti, ja sydämen asiasi on luoda puhdasta, mutkatonta ja maukasta itse alusta asti valmistettua ruokaa, saatamme tarvita juuri Sinua!

Haemme ammattitaitoista kokkia,  joka hoitaa keittiön normaalit toiminnat sujuvasti ja nauttii napakasta työtahdista. Lounaalla ruoat valmistetaan itse alusta alkaen, ja tämä vaatiikin tekijältä niin taitoa kuin ripeää työotetta. Viikonloppuiltaisin listalta löytyy napolilaistyylistä pizzaa, kauniita ja herkullisia alkuruokia sekä super maukkaita pääruokia ja makoisia jälkkäreitä. 

Eduksesi katsotaan aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä ja/tai alan koulutusta sekä itseluottamusta haastavaan työhön. Lisäksi eduksesi katsotaan salinpuolen taidot, mutta tätä taitoa tärkeämpää on rautainen asenne! 

Tarjoamme loistavan työyhteisön, ateriaedut, vaihtelevan työn vahvuudet huomioon ottaen sekä joustavat työajat vapaatoiveet huomioiden! Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan, joten mainitsethan työhakemuksessasi palkkatoiveen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian sopivan henkilön löydettyä. 

Kiinnostuitko? Jätä hakemus pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi  Liitä hakemukseesi CV! Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydettyä joten toimithan ripeästi!


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi -sinun tarpeesi mukaisesti. Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy ja Instagramissa @amikosuomi

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy! and on Instagram @amikosuomi

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Keittiötyöntekijöitä, Vierumäki Sports

Määräaikainen • Osa-aikainen
Päijät-Häme • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 05.06.2024

Tarjoilijoita, Vierumäki Sports

Määräaikainen • Osa-aikainen
Päijät-Häme • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 05.06.2024

Kokkeja, Vierumäki Sports

Määräaikainen • Osa-aikainen
Päijät-Häme • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 05.06.2024

Ala carte tarjoilija, Tampere

Määräaikainen • Osa-aikainen
• Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 30.05.2024

Huoltamokahvilatyöntekijä Hyvinkäälle

Määräaikainen • Kokoaikainen
Uusimaa • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 27.05.2024

Kokki kesäksi

Määräaikainen • Osa-aikainen
Päijät-Häme • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 05.06.2024
Scroll to Top