In English
In English

Oletko iloisella ja oma-aloitteisella asenteella varustettu asiakaspalvelija, joka nauttii palvelutiskillä työskentelystä? Löytyykö sinulta kenties muutama herkullinen reseptivinkki takataskustasi jaettavaksi? Mikäli vastasit kyllä, jatka lukemista – saatat olla etsimämme tyyppi!

Haemme asiakkaallemme Hollolaan ammattitaitoista palvelutiskimyyjää kesän ajalle, mahdollisesti myös pidempään. Tehtävässä työskentelet palvelutiskillä elintarvikkeiden parissa asiakaspalvelua unohtamatta. Tehtäviisi kuuluu myynnin lisäksi tuotteiden esillepanoa, pakkaamista ja esivalmistelua. Edellytämme sinulta reipasta ja motivoitunutta asennetta työntekoa kohtaan. Lisäksi toivomme sinun olevan positiivinen, luotettava ja reilu tiimityöskentelijä, ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta palvelutiskimyyjän tai kokin työstä, mutta voit olla myös vaikka oman arkesi huippukokki, joka haluaisi nostaa harrastuksensa uudelle tasolle. Kunhan lihan ja kalan käsittely on sinulle tuttua ja nautit sekä ruoanlaitosta että asiakaspalvelusta, voit olla etsimämme tekijä.

Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä. Tehtävän luonne edellyttää täysi-ikäisyyttä, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hygieniapassia. Viikkotunnit ovat sovittavissa tilanteen mukaan. 

Heräsikö kiinnostuksesi? Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävään sivuillamme www.amiko.fi mahdollisimman pian ja nappaa itsellesi uusi työ! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi -sinun tarpeesi mukaisesti. Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy ja Instagramissa @amikosuomi

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy! and on Instagram @amikosuomi

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Myyjä, K-Supermarket, Helsinki

Määräaikainen • Kokoaikainen
Uusimaa • Kauppa/myynti
Haku päättyy 29.05.2024

Palvelutiskimyyjä Espooseen

Määräaikainen • Osa-aikainen
Uusimaa • Kauppa/myynti
Haku päättyy 31.05.2024

Turvamyyjä päivittäistavarakauppaan Helsinkiin

Määräaikainen • Kokoaikainen
• Kauppa/myynti
Haku päättyy 25.05.2024

Palvelutiskimyyjä Heinolaan

Määräaikainen • Osa-aikainen
Päijät-Häme • Kauppa/myynti
Haku päättyy 02.06.2024

Myyjä K-ryhmä, Helsinki

Määräaikainen • Kokoaikainen
Uusimaa • Kauppa/myynti
Haku päättyy 26.05.2024

Avoin haku kaupan tehtäviin Helsinkiin

Määräaikainen • Kokoaikainen
Uusimaa • Kauppa/myynti
Haku päättyy 26.05.2024
Scroll to Top