In English
In English

Oletko työtä pelkäämätön reipas persoona vailla uutta työpaikkaa erikoispuhdistusten parissa ja omaat siivouskokemusta jo ennestään, tai omaatko palavan halun oppia kylpyhuoneiden siivousten salat? Jatka lukemista, sillä saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kokoaikaista siivoojaa kylpyhuoneiden erikoispuhdistusten pariin. Työnkuvaasi kuuluu työkohteisiin liikkuminen ja kohteissa kylpyhuoneiden monivaihepuhdistus. Työkohteinasi voivat olla esim. hotellien ja muiden julkistilojen tai kotitalouksien kylpyhuoneiden erikoispuhdistaminen ja pinnoittaminen.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen vakituisen työsuhteen vakavaraisesta asiakasyrityksestämme. Töitä tehdään arkisin pääosin 8-16 välillä ja kohteet sijaitsevat Tampereen alueella.

Aikaisempi työkokemus siivousten parista ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta eivät välttämättömyys, sillä asenne ratkaisee! Työ alkaa sopimuksen mukaan tammikuussa palkallisella koulutuksella. Noin kahden viikon koulutus tapahtuu Turussa. Asiakasyrityksemmme järjestää sinne majoituksen. Omaathan erinomaisen suomenkielentaidon ja olet valmis sitoutumaan pitkäaikaiseen työsuhteeseen, B-Ajokortti on työssä välttämätön, mutta omaa autoa et tarvitse.

Työ alkaa helmikuun -24 alussa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi pikimmiten amikon verkkosivujen kautta osoitteessa www.amiko.fi, sillä haastattelmme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon Johanna, p.050 3780432.


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi -sinun tarpeesi mukaisesti. Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy ja Instagramissa @amikosuomi

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy! and on Instagram @amikosuomi

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Porvoon Kilpilahteen Puhdistustyöntekijöitä

Määräaikainen • Kokoaikainen
Itä-Uusimaa • Rakennus- ja purkuala
Haku päättyy 26.02.2024

Rakennusaputyöntekijä Helsinkiin kesäksi 2024

Kausityöntekijä • Kokoaikainen
Uusimaa • Rakennus- ja purkuala
Haku päättyy 25.02.2024

Rakennustyöntekijä Vantaalle

Määräaikainen • Kokoaikainen
Uusimaa • Rakennus- ja purkuala
Haku päättyy 25.02.2024

Taakansitojia Espoon Jorviin Carinafour Oy:lle

Määräaikainen • Kokoaikainen
Uusimaa • Rakennus- ja purkuala
Haku päättyy 25.02.2024

Rakennusaputyöntekijä

Määräaikainen • Kokoaikainen
Pohjois-Pohjanmaa • Rakennus- ja purkuala
Haku päättyy 03.03.2024

Porvoon Kilpilahteen Taakankiinnystys apulainen

Määräaikainen • Kokoaikainen
Itä-Uusimaa • Rakennus- ja purkuala
Haku päättyy 26.02.2024
Scroll to Top