In English
In English

Etsimme asiakkaallemme RAKENNUSAPUTYÖNTEKIJÖITÄ Tampereen alueelle.

Työtehtävät ovat monenmoisia ja mukaansa tempaavia. Tylsää päivää ei ole. Pääasiassa tehtävät ovat avustavia tehtäviä, kuten haalausta ja siivoustehtäviä työmaalla.Toivomme, että Sinulla olisi vähän aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, hyvää fyysistä kuntoa sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Mikäli kaikki muu täsmää, mutta työturvallisuuskortti uupuu. Ei hätää, autamme kortin hankinnassa ja osassa kustannuksia.

Haemme monipuolisia hyvässä fyysisessä vireessä olevaa henkilöä rakennustyömaille apulaiseksi.

Nautitko reippaasta ja hyväntuulisesta työympäristöstä jossa saa käyttää raakaa voimaa? Tämä työ voisi olla juuri Sinua varten!

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kesto on työmaakohtainen.

Kuuntelemme mielellämme palkkatoiveesi.

Kolahtiko? Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Raudoitusapulainen Turkuun

Määräaikainen • Kokoaikainen
• Maanrakennus- ja infra-ala
Haku päättyy 02.12.2023

Ammattitaitoinen konekuski Carinafour Oy:lle

Määräaikainen • Kokoaikainen
Uusimaa • Maanrakennus- ja infra-ala
Haku päättyy 03.12.2023
Scroll to Top