In English
In English

Haemme asiakkaallemme


Kemistiä /  Teknistä asiantuntijaa

yhdelle maailman suurimmista kansainvälisistä  öljy- ja kaasuyhtiöistä

  • Työtehtävänäsi on toimia asiantuntijatehtävissä. Tehtäviisi kuuluvat mm. laadunvalvonta- ja tuotekehitystoiminta, myynnin tekninen tukitoiminta, laboratoriotoimintojen kehittäminen, osallistuminen laatujärjestelmien ylläpitoon ja kehittämiseen (EN ISO 17025) sekä tulosten raportointi.

  • Työtehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulukoulututkintoa (kemia), poltto- ja voiteluainetuntemusta ja/tai kiinnostusta perehtyä alaan syvällisesti, oma-aloitteellisuutta, sopeutumiskykyä uusiin ja vaihteleviin tehtäviin sekä töiden priorisointikykyä. Sinulla tulee olla monipuoliset  IT-taidot, sujuva englannin kielitaito ja olet valmis haastaviin tilanteisiin.

  • Luonteeltasi olet käytönnönläheinen, paineensietokykyinen, innovatiivinen sekä ryhmätyöhenkinen ja haluat kehittää itseäsi ja yhtiön toimintoja. 

  • Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kansainvälisessä yhtiössä. Tulet työskentelemään asiantuntevassa ja avoimessa ryhmässä, jossa pääset haastamaan itseäsi ammatillisesti käytännön moninaisten kemiallisten ja teknisten haasteiden parissa. Lisäksi sinulla on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa käytännön toimenkuvaasi omien vahvuuksiesi mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa AES:n konsultti John Klang +358400704376 , john.klang@amiko.fi
 


Amiko Executive Search on kotimainen suorahakupalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.aes-amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

AES is a Finnish company focused on direct search services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.aes-amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Kuorma-automyyjä, Pirkanmaa

Suorahaku • Kokoaikainen
Pirkanmaa • Muut alat
Haku päättyy 28.02.2024

IT-tukihenkilö Forssaan

Määräaikainen • Kokoaikainen
Kanta-Häme • Muut alat
Haku päättyy 25.02.2024

Quality Manager / Specialist

Suorahaku • Kokoaikainen
• Muut alat
Haku päättyy 01.01.1970
Scroll to Top