In English
In English

Haemme asiakkaallemme  IKKUNANPESIJÖITÄ Tampereelle määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työ on vaihtelevaa ja monipuolista uudisrakennuskohteiden ikkunoiden pesua. Arvostettuja piirteitä työntekijässä ovat omatoimisuus, reipas työote sekä ripeyttä että kykyä työskennellä nopeassa työtahdissa huumorintajuisessa porukassa.

Tarjoamme monipuolisen työn arvostetun työnvälittäjän kautta ja mahdollisuuden edetä alan huipputekijäksi.  

Etsimällämme henkilöllä on ymmärrystä asiakaspalvelun ja luotettavuuden merkityksestä työssä. Nostinten käyttökokemus ja aikaisempi kokemus ikkunanpesuista ovat edellytys työssä menestymiseen. Työaika on maanantaista perjantaihin Klo. 07-15. Työt alkavat maaliskuun alussa ja työn kesto kohteiden mukaan, hyvällä tekijällä mahdollisuus jatkoon.

Asenne ja motivaatio ovat tärkeintä, alan koulutus ja/tai työkokemus katsotaan eduksesi. Mukava työporukka odottelee sinua jo! Työhön valitulla henkilöllä tulee olla hyvä fyysinen kunto ja sujuva suomen kielen taito.

Palkkaus kiinteistöalan työehtosopimuksen mukaan 12,39€/h.

Kolahtiko? Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Osa-aikainen siivooja Kempeleeseen

Määräaikainen • Osa-aikainen
Pohjois-Pohjanmaa • Kiinteistönhuolto ja siivous
Haku päättyy 12.05.2024

Autollisia siivoojia Seinäjoen ja Vaasan alueelle

Määräaikainen • Osa-aikainen
Etelä-Pohjanmaa • Kiinteistönhuolto ja siivous
Haku päättyy 01.05.2024

Siistijä kesätyöhön Sastamalaan

Määräaikainen • Kokoaikainen
Pirkanmaa • Kiinteistönhuolto ja siivous
Haku päättyy 06.05.2024

Avoin haku siivoustehtäviin

Määräaikainen • Kokoaikainen
Varsinais-Suomi • Kiinteistönhuolto ja siivous
Haku päättyy 31.05.2024

Siivooja kesäksi Rovaniemelle

Määräaikainen • Osa-aikainen
Lappi • Kiinteistönhuolto ja siivous
Haku päättyy 05.05.2024

Kotisiivooja keikkatyöhön Tampereelle

Vakituinen • Osa-aikainen
Pirkanmaa • Kiinteistönhuolto ja siivous
Haku päättyy 23.04.2024
Scroll to Top