In English
In English

Kaukora: ”Amikolla on oma-aloitteinen ja ripeä ote”

Kaukora Oy:n kokemuksia Amikon rekrytointipalveluista

Kaukora on suomalaisten kotien lämmittäjä ja pitkän linjan kotimainen LVI-laitevalmistaja. Yritys työllistää noin 150 henkeä ja myyntiverkosto kattaa koko Suomen. Kaukoran pääkonttori sekä tuotantolaitos sijaitsevat Raisiossa. Kaukoran tehdasjohtaja Rami Sammalmaa on ollut erittäin tyytyväinen yhteistyöhön Amikon kanssa.

– Amikolaisilla on oma-aloitteinen ja ripeä ote henkilöresurssien hankintaan. Erityisesti kumppanin proaktiivisuus on yllättänyt positiivisesti. Vaikka emme olisi tehneet tilausta henkilötarpeen täyttämiseksi, Amikolta saatetaan tarjota työmarkkinoilla vastaan tullutta meille sopivaa työntekijää, Sammalmaa kuvaa yhteistyötä.

Yli 60 vuoden historiansa aikana Kaukora on valmistanut liki kaksi miljoona lämmityslaitetta suomalaisiin kotitalouksiin. Yrityksen suosituin käyttövesilämmitin Jäspi VLM 300, löytyy noin joka toisesta omakotitalosta. Lämmitysratkaisujen muutokset ja taloyhtiöiden energiaremontit ovat 2020-luvulla lisääntyneet valtavasti ja sitä myöten Kaukoralla on tarvittu kipeästi ammattitaitoista työvoimaa. Amiko on vastannut tarpeeseen.

– Voin lämpimästi suositella Amikoa henkilöstötarpeisiin, sillä kokemuksemme yhteistyöstä on saumaton kumppanuus. Amikon kautta on löytynyt ammattitaitoiset tekijät – vieläpä kustannustehokkaasti, Sammalmaa päättää kehunsa.

Yhteistyömme jatkuu Kaukoran kanssa. Tarkasta avoimet työpaikkamme eri aloille.

kaukora

Lisää juttuja

Scroll to Top