In English
In English

Polygon kehittää palveluaan Amikon kanssa

”Yhden vahinko on toiselle työtä”, kertoo Janne Soini Polygonin Lahden toimistolta.

Polygon toimii yli 30 eri paikkakunnalla ja hoitaa kiinteistöjen palovahinkoihin ja vesivahinkoihin liittyviä kartoituksia, korjauspalveluita, sisäilmapalveluita sekä rakentamisen olosuhdehallintaan liittyviä palveluita. Vahinkokohteet tulevat Polygonin pöydälle nimensä mukaisesti ilman ennakkosuunnittelua ja sen vuoksi yrityksessä ollaan valmiudessa vuorokauden kaikkina tunteina.

Työn syklisyys ja nopeat vasteajat vaativat henkilöstöltä kykyä reagoida tilanteen vaatimalla tavalla ja toimittaa vahinkojen sattuessa nopeasti paikalle osaavat ammattilaiset hoitamaan kohteeseen liittyviä toimenpiteitä. Vahinkoihin erikoistuneita osaavia tekijöitä ei löydetä hetkessä eikä niitä myöskään voida pitää varastossa uusia vahinkoja odottamassa. Polygon onkin ratkaissut asian kehittämällä systemaattisesti kumppanuuttaan Amikon kanssa.

Polygonin projekteissa kohteiden vetäjät ovat tyypillisesti lakisääteisen koulutuksen saaneita ammattilaisia ja Amiko tuo ryhmiin osaavat täydennykset kohteen tarpeiden mukaan. Yhteistyö on ketterää ja tilanteen mukaan muuntuvaa. Osa Amikon henkilöstöstä on yhteistyön myötä vakinaistunut Polygonille ja päätynyt palokorjauksen ammattilaisista aina työporukoiden vetäjiksi saakka. ”Oma halu kehittyä ja asenne vie pitkälle”, linjaa Soini. 

Janne Soinilla on 30- vuoden kokemus alalta ja hän tietää minkälaista osaamista ja henkilöstöä palovahinkokohteissa tarvitaan. ”Tässä on käynyt monenlaista yrittäjää mutta Amiko tuntee meidät ja Amikon HR- henkilöt tietävät tarkalleen, minkälaisia ihmisiä Polygonilla tarvitaan. Eteen tulevista asioista keskustellaan puolin ja toisin avoimesti ja rehellisesti. Sillä tavalla yhteistyö kehittyy jatkuvasti”

Polygon on palovahinkokorjausten lisäksi mukana myös vesivahinkojen kartoituksissa, uudisrakentamisessa, olosuhdehallinnassa sekä sisäilmapalveluissa. Uudisrakennuskohteissa on lakisääteisesti kosteudenhallintakoordinaattoreita, jotka tulevat rakennuttavan organisaation ulkopuolelta. Tällöin Polygonilta tilattava työ painottuu tyypillisesti rakentamisolosuhteiden hallintaan ja neuvontaan sekä kosteusmittauksiin. Sisäilma- ja kosteusongelmat tuottavat paljon päänvaivaa mutta oikealla tiedolla ja menetelmillä niiden riskiä voidaan minimoida jo rakennusvaiheessa. 

Mikäli kaipaatte apua yrityksenne henkilöstöasioissa niin kannattaa ottaa rohkeasti yhteyttä Amikoon. Meidän intohimomme on löytää erilaisiin töihin osaavat tekijät. Jos etsit töitä niin katso tästä linkistä avoimet paikkamme.

polygon

Lisää juttuja

Olli Pitkänen Amikon työkykypalveluista

Työkykypalvelut onnistuu työllistämisessä, koska jokaisen tarpeisiin etsitään yksilöllisiä ratkaisuja

Amiko Työkykypalvelut on valtakunnallinen asiantuntijaorganisaatio, jonka liiketoiminnan ydin on yksilön omien kykyjen paras mahdollinen hyödyntäminen ja ihmisten työllistäminen. Amikon ammatillinen kuntoutus on haluttu kumppani yrityksille sekä suurille työeläkeyhtiöille, sillä Työkykypalveluilta löytyy kokemusta monenlaisista työllistämishankkeista ja ammatillisen kuntoutuksen toteutuksista sekä erilaisten muutosturvatilanteiden hoitamisesta. Työkykypalveluiden toiminnan pyörittämisestä vastaa 15 vuotta uravalmennuksia tehnyt

Lue koko juttu
Scroll to Top