In English
In English

Cheese Witches: “Amiko hoitaa kaikki työnantajalle kuuluvat velvoitteet”

Erikoisjuustojen kysyntä kasvaa  ja Cheese Witches pyrkii vastaamaan kysyntään

Cheese Witches Oy haluaa tuoda mahdollisemman monipuolisen valikoiman juustoja suomalaisten kuluttajien saataville. Loviisasta ponnistavan yrityksen runsaina notkuviin juustotiskeihin voi törmätä jo yli 30 paikkakunnalla lukuisissa hyvin varustelluissa ruokakaupoissa.

Toimitusjohtaja Merja Sydänmaa-Kaartinen on intohimoinen juustonystävä ja 2014 perustetun yrityksen kasvuvauhdista päätellen, myös kuluttajat ovat päässeet aromikkaiden erikoisjuustojen makuun.

– Erikoisjuustot ovat kasvava tuoteryhmä ruokakauppojen valikoimassa, joten meillä on mainio paikka kasvattaa liiketoimintaamme. Se tarkoittaa, että Cheese Witches Oy:lle on ensiluokkaisen tärkeää löytää osaava henkilöstö nopeasti kasvavaan kysyntään, Sydänmaa-Kaartinen selventää juustobuumia.

Kun tuotteet ovat Oltermannia erikoisempia ja kuluttajien kysymykset kimurantteja, pitää työntekijöiden ymmärtää juustoja – tai ainakin olla avoimia oppimaan niistä. Tästä syystä Cheese Witches on ulkoistanut ammattitaitoisen työvoiman rekrytoinnin Amikolle. Yhteistyö on alkanut muutama vuosi sitten ja Sydänmaa-Kaartinen kiittelee mutkattoman yhteistyön sujuvuutta.

– Amiko on pitänyt yhteyttä hyvin aktiivisesti ja ottanut huomioon yksilölliset tarpeemme. Työvoiman hankkiminen vuokratyönä on ollut meille helpoin tapa, sillä Amiko hoitaa kaikki työnantajalle kuuluvat velvoitteet, jolloin säästän itse rutkasti aikaa, toimitusjohtaja Sydänmaa-Kaartinen summaa kokemuksiaan yhteistyöstä Amikon kanssa.

Yhteistyömme jatkuu Cheese Witches Oy:n kanssa. Amiko siis etsii tulevaisuudessakin osaavat juustoasiantuntijat palvelutiskien taakse.

Yhteistyömme jatkuu Cheese Witches Oy:n kanssa. Amiko siis etsii tulevaisuudessakin osaavat juustoasiantuntijat avoimia työpaikkoihin palvelutiskien taakse.

cheese

Lisää juttuja

Amiko työkykypalvelut vahvistaa tiimiään

Amikon työkykypalveluissa on aloittanut uusi työkykyvalmentaja, Jasmine Jmaali. Jasmine on koulutukseltaan toimintaterapeutti (AMK), joka on täydentänyt osaamistaan työkykykoordinaattori- koulutuksella. Jasminen työkokemus koostuu muuan muassa asiakaspalvelu- ja vakuutusalan tehtävistä sekä mielenterveyspalveluista sosiaali- ja terveysalalla. Monipuolinen työkokemus auttaa ymmärtämään asiakkaiden tilanteita moniuloitteisesti ja löytämään ratkaisuja erilaisiin haasteisiin. Toimintaterapeutin koulutus tukee Jasminen roolia

Lue koko juttu
Scroll to Top